„Ami az elmúlt napokban történt, meg történik, az szerintem ennek a kormánynak a Waterlooja,” jelentette ki a Demokratikus Koalíció elnöke vasárnapi Facebook-videójában. Gyurcsány Ferenc szerint „Ha valaki nem tudja megszervezni, hogy 74 ezer embert beoltsanak egy hétvégén, miközben azt mondták, hogy akár százezreket is, és az utolsó pillanatban lemondják, aztán mégse mondják le, (..) az elég gáz.”Az pedig még inkább gáz, folytatta, ha kiderül, hogy a kormány ügyeskedik a vakcinákkal, és nem hívta le az országnak járó Moderna oltásokat, amiket így a franciák, németek, dánok kaptak. „Az, hogy ilyet csinál Magyarország kormánya az közös szégyenünk, de nem közös hibánk. Ez Orbán Viktor kormányának a hibája, és mi fizetjük az árát,” zárta Gyurcsány.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
„Az, hogy ilyet csinál Magyarország kormánya az közös szégyenünk, de nem közös hibánk. Ez Orbán Viktor kormányának a hibája, és mi fizetjük az árát,”
100%-ban igaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Jól beszél Gyurcsány Ferenc, igazat szól, csak már kevés a szó!
Én értem - érteni vélem -, hogy magától is összedől a NER kártyavár-állama, és ezt hagyni bölcs dolog - ők bizonyítják be magukról a kormányzásra való teljes alkalmatlanságot -, de közös szégyenünk, hogy ide fajulhatott a magyar közállapot.
karma1
@Nyírfa: Csak emlekeztetlek: a szegyen negativ erzes, sehova sem vezet, es a magyaroknak egyebkent sincs ra szukseguk!
Mar megint nem azzal kellene foglalkozni, hogy mi volt, hogy engedhettuk meg, hogy jutottunk idaig, hanem az, hogy orban biztos bukasa utan milyen modon kell a leheto leggyorsabban kilabalni a szennybol, amit maga utan hagyott?
Nyírfa
@karma1: A szégyenérzet a lelkiismeret megnyilvánulásának is a jele, és éppen ez ad feloldozást: tudom, hogy hibáztam, és ezzel kárt okoztam, de törekszem azok kijavítására. Akkor válik megbetegítővé, ha megpróbáljuk szőnyeg alá söpörni, elfojtani, úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Nem keverem a megszégyenítő attitűdökkel, az más kategória.

Én éppen hogy fontosnak tartom végiggondolni a múltban megtett utakat, levonni a konzekvenciákat, ha szükséges, korrigálni az irányt, változtatni a mentalitáson. Ha ezt nem tesszük meg, mindig ugyanazokat a csapdákat fogjuk állítani magunknak. És ez bizony szégyellnivaló.
karma1
@Nyírfa: A lelekgyogyaszok szerint a multunkkal csak EGYSZER kell szembenezni, es megbocsajtani sajatmagunknak, es ELENGEDNI, ami tortent - hiszen megvaltoztatni mar ugyse tudjuk... Es csak ekkor johet a bevonzas es a jovoepites...
Nyírfa
@karma1: Szerintem ez egész életünk egy folyamat, s ennek a részét képezik a felismerések, azok tudatosulása, elfogadása, s ezt követheti az elengedés. Építkezünk, s az építményünk minden téglájában tapasztalat halmozódik fel. Meg kell érni arra, hogy a tapasztalatainkat hasznosítani tudjuk, akár a megbocsátás, akár az elengedés viszonylatában. Egyes bölcsek szerint nincs is mit megbocsátanunk, mert a megbocsátás igényének a megfogalmazásában ítélkezés rejlik, szemrehányás, vád, holott, bármi történik, az út lehet az önfelismerés felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.