A hétvégi oltáskáosz és a Magyarországnak járó Moderna-vakcinák le nem hvása miatt fakadt ki a volt kormányfő a Facebookon.

A kormány teszetoszasága miatt nem kapják meg az emberek azokat a vakcinákat, amelyek járnának nekik – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke vasárnap a Facebookon közzétett videóüzenetben.

Gyurcsány: Orbán kormányának hibája, de "mi fizetjük az árát"

Fotó, címlapkép: Facebook/Gyurcsány Ferenc/videórészlet

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, az elmúlt napok történései "ennek a kormánynak a Waterloo-ja".

Az ellenzéki politikus szerint "elég gáz", ha "valaki nem tudja megszervezni, hogy 74 ezer embert beoltsanak egy hétvégén, miközben azt mondta, hogy akár százezreket is".

Kiemelte, "az még inkább gáz", hogy Magyarország nem hívta le a neki járó összes Moderna vakcinát, így azokat a franciák, a németek és a dánok vitték el.

"Nyilván tudnék erősebb szavakat is használni, tudják, hogy nekem ehhez van szókincsem" – mondta Gyurcsány Ferenc, aki szerint a történtek "közös szégyenünk, de nem közös hibánk". "Ez Orbán Viktor kormányának a hibája, de mi fizetjük az árát" – tette hozzá a volt kormányfő.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A szocik a válság idején a dolgozók helyzetét tovább nehezítették. Az SZJA-alapot 27 %-kal emelték (2009), ez volt az a csodás szuperbruttó.

Szóval a moslékszavazók ezeket akarnák újra a nyakunkra ültetni...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
orbánnak csengettek...már a menekülőutat keresi...
Nessy
Majd valamelyik ügyeletes szócséplő nemzethalált fog vizionálni Gyurcsány szavaitól. Megállapítják, hogy "oltás ellenes, a vírusnak drukkol, stb".
tudode
A kutya idővel hasonlit a gazdijára, az ország működése pedig az ötletelgető papírhuszárra, akinek ki tudja hány fát kellett kivágni ahhoz, hogy legyen jegyzete!
.
Mesterműve az is, hogy 24 órán belül képeSS saját magának is ellentmondani!
.
Akinek nincs esze, legyen jegyzete, mint a Mr mikrofonállványnak is!
Csizmás Kond
szokás szerint ismét a lükeségét hangoztatja Feri.
lugas
Jobb lett volna ha szépen csendben marad!
Aki Én
Zoli Czako!

És év végén már nem kell vakcina, te ostoba csicska?
Megint hülye vagy, mint mindig.
pécsi
@fideszes gyökér: Nem Isten áldotta, , HANEM MEGVERT VELE MINKET! A szeme sem áll jó, erősen bandzsit, valószínüleg piás!
evacica
Kívánok minden jót a Gyurcsányozoknak! Remélem jól érzik magukat ettől, és a vírus is elkerüli ettől ö-ket, no meg ha rendesen forgatják a bibliát, tudják ez az egészségért felelős miniszter is megmondta!Hogy nagy a kupi az oltással az biztos, mert én elmúltam 80 de még nem kaptam oltást pedig regisztráltam!
kereső
Nem kell itt semmi más, csak egy kis "gyurcsányozás, szemkilövetés, "-és minden meg lesz oldva, "s a haza fényre derül. "Csak azt nem tudjuk meg, hogy ki cseszte el , hogy 74 ezer ember hülyére lett véve, hogy ennyi ember nem lett beoltva,
hogy hol van 323 ezer -Pfizer, Moderna, Astra vakcina, hogy miért most kellett az egészségügyi rendszer "átalakitása",miért oltanak 60 év felettieket és krónikus betegeket kinai vakcinával???... lehetne sorolni tovább.
Az itteni fideSS /orbán scheggéből kilógókat kérdezem!!!
ómió
Aminek az árát mi fizetjük, Böszmefi, az a te "elkúrtuk kormányzásod" volt!
verőce21
El-Qúróék kormányzásának egy egész ország - idős-fiatal -, fizette az árát, amikor adósrabszolgaságba taszították Magyarországot...!
Nessy
@verőce21: Valamiről lemaradtam? Jelenleg van Paks 2, Kinai vasút, és több milliós euró hitel, amit pár hónapja vett fel O.V. kormánya. Hogy kitől, mire, az természetesen nemzetbiztonsági titok az idő végezetéig. És fizetjük kamatos kamattal a letelepedési kötvényeket.
Csak halkan jegyzem meg, az IMF hitel kamata jóval alacsonyabb volt, mint a fentiek közül bármelyiké, és a végét az Orbán kormány költötte el.
A lakosságot kivágta haza a forintosítással? Ma hányféle hitelt vesznek fel a fiatalok, ami húsz évre eladósítja őket?
verőce21
@Nessy: Lemaradtál valószínűleg a CHF-hitelekről...!
verőce21
@Nessy: A forintosítással iszonyúan jól jártak a balekok... Ma hogyan fizetnék?
verőce21
@Nessy: Egyébként jó, hogy írtad ezt a Paks 2.-t..., Már rég szerettem volna tisztázni a sok buta lipsinek, hogy "a 10 milliárd euró összegű állami hitelt" az oroszoknak 1-2 év alatt könnyen tudná törleszteni Magyarország az oroszoknak.
Ne felejtsük el, Ferenc testvér 20 milliárd euró IMF-hitelt vett fel annak idején (2009) és mi sokkal nehezebb helyzetben, három év alatt visszafizettük IMF-nek. Tehát a dupláját!
A 10 mrd Euró húsz évre szinte ingyen van az országnak! Mégegyszer írom, szinte ingyen van. Olyan alacsonyak a törlesztőrészletek, hogy meg sem érzi a gazdaság, az ország! Nem beszélve arról, hogy addigra az elektromos energia termelés egy részéből ki tudjuk törleszteni. Ingyen van az államnak!
Szeretném, ha ezt megjegyezné egyszer és mindenkorra a sok hiteltelen lipsi honfitársunk.
Nessy
A CHF hitelt az akkori jegybank elnök vezette be, akit Járay Zsigmondnak hívtak.
Akkor sem valutában kellett fizetni. A jelenlegi jegybank elnök 260 milliárdos alapítványai lettek a nyertesei a forintosításnak! Tényleg "jól jártak a balekok"! Pont a dupláját kell visszafizetniük. Nem kevesen lettek közülük hajléktalanok családostól. Most még győzz meg arról is, hogy milyen jó üzlet számunkra a letelepedési kötvény magas kamattal történő visszafizetése. Nem vitatom pár embernek valóban bomba üzlet volt. Úgy mellékesen sajnos nem vagyok "hiteltelen", mert a hitelt a költségvetésből tudja csak az állam visszafizetni, így azt természetesen mindannyian fizetjük.
verőce21
A szocik a válság idején a dolgozók helyzetét tovább nehezítették. Az SZJA-alapot 27 %-kal emelték (2009), ez volt az a csodás szuperbruttó.

Szóval a moslékszavazók ezeket akarnák újra a nyakunkra ültetni...?
verőce21
2006 márciusban dübörgött a gazdaság, 2006
juliúsán csödben volt az ország. Azonnali hatállyal duplája lett a köztartozás, ezrével zártak be a kisválallkozók, 2007 májusban 72 ft 1m3 gáz, decemberben már 130 ft /1m3.
Az áram is duplája lett, na ez várna ránk ismét.

Egy 25 éves polgár ezeket nem ismeri és én azt
kivánom ne is ismerje meg soha...
FLETÓ
@verőce21: Így igaz 140 Ft/ m3-ig emelkedett! Ami 2002-ben még 40 Ft / m3 volt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.