A Facebook-oldalán írta meg Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a járványkezelés kapcsán vasárnap délelőtt, hogy a kormány elbukott a járvánnyal szemben – vette észre a Hírklikk.

Donáth Anna: Orbán valódi ellenfélre talált – és elbukott

Fotó, címlapkép: Facebook/Donáth Anna

Az EP-képviselő szerint Orbán valós ellenfelet kapott a járvány "személyében" és elbukott a vele szembeni folytatott harcban.

Oly sok kitalált ellenség után, most egy valódi ellenfelet kellett volna Orbán Viktornak legyőznie: a koronavírust. Meg is hirdette újabb háborúját és támad, harcol, legyőz, parancsol.

A háborújának azonban most nincsenek győztesei, csak vesztesei. A háborújának ugyanis halottjai vannak, rengeteg halottja. Úgy tűnik azonban ez nem különösebben zavarja, egyetlen dologra fókuszál: minél előbb körbeplakátolhassa az országot azzal, hogy győztünk!

Donáth szerint az nem kétséges, hogy a járványt legyőzik, ám hogy milyen áron, az nagyon kérdéses, mert eddig 15 ezren haltak meg a koronavírus következtében az országban, az egészségügy pedig az összeomlás szélén áll a Fidesz miatt, amely a képviselő szerint a

nap mint nap halállal szembesülő orvosokat, ápolókat, egészségügyi dolgozókat döfte hátba a kormány.

Donáth Anna szerint az egész magyar egészségügyi rendszerből 10 év Fidesz-kormányzás után csak romok maradtak, miközben az új egészségügyi törvénnyel több ezer kórházi dolgozót üldözött el a kormányzat a területről, akik nem fognak a járvány végeztével sem visszatérni.

Ami a több mint egy éve tomboló járványnak nem sikerült, azt a Fidesz egy tollvonással elintézi: lehetetlen feltételekkel, rabszolgatörvénnyel megtörik az egészségügyi dolgozókat. (...)

Az a mi feladatunk most, hogy a kormány leváltásáig arra kényszerítsük a kormányt rendezze a kórházi dolgozók szerződéseit, hogy a járvány elleni küzdelem valódi hősei normális feltételek és normális bérek mellett dolgozhassanak. Ezek után el kell érnünk, hogy a kormány az EU-s támogatásokat végre a legfontosabbra költse: kórházakra. A Fidesz leváltása után pedig egy emberséges és igazságos Magyarországot építünk, egy országot, ahol valóban minden élet számít.

Forrás: Hírklikk

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mindennek feltétele a teljes vagyonelkobzás...utána böri...ha nem ez lesz..a puhos csak lázítani fog bukása után...természetesen a vírusügy összes szereplőjét mellé
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Nem akarom védeni Orbánt, de több tucat általa kitalált ellenséget győzött már le.Most valóban csúfosan megbukott a valódi ellenségtől, de az siker aránya azért még meggyőző.
Szevasztok
Már nem emlékszem miket hazudoztunk a Bandival.Csehkának könnyü ő mindig igazat mond.
csak úgy....
@Shikari: @verőce21: Dumm und Dümmer (Dumb és Dumber – Dilibogyók)
NKF
Ennek a kis ribinek,még sokat kell tanulnia !
Aki Én
@verőce21: ,,Itt ez a sok hatalom- és pénzéhes, tanulatlan, buta lipsi... , Isten mentse meg ezt az országot attól, hogy ezek bármilyen döntéshez is hozzájussanak itten...

Erről lemaradtál balfasz. Tíz éve ők vannak hatalmon.
verőce21
@Aki Én: Te oan vicces fiú, Feri...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.