„Mi azonban Szent István és Mátyás király felől nézünk, ami másik történelmi perspektíva. Ők azt látják, ami van, én pedig azt nézem, ami harminc év múlva lesz, és azért dolgozom” – nyilatkozta Orbán Viktor a Mandinernek. A portál annak kapcsán készített interjút a miniszterelnökkel, hogy egykori oxfordi professzora, Norman Stone könyvet írt Magyarországról, amely a napokban jelent meg magyar nyelven. „Magyarország az utóbbi tíz évben sokkal izgalmasabb hellyé vált annál, mint amikor a tizenkettő egy tucat, uniós egyenfrizurás, Brüsszelnek bólogató országok körébe tartozott. Ma van karaktere, egy ezeréves ország sajátos politikával és társadalmi renddel, amely vonzerővel bír.”Orbán Viktor szerint „Budapesten fantasztikus dolgok történnek, óriási lendülettel dolgozunk Közép-Európa sikerén, teljesen más dolgot fogunk felépíteni, mint amilyenhez a nyugat-európai közvélemény hozzászokott” – és ezt volt professzorával is megosztotta, amikor egy alkalommal hivatalos út keretében Ankarában...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
professzora??? ne már! Eddig egy másikat hazudott!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Mára már jövendőmondással is foglalkozik?
bencemacska
"Ők azt látják, ami van, én pedig azt nézem, ami harminc év múlva lesz, és azért dolgozom”

Még két téglát neki, hadd verje a mellét!!!
Nyírfa
Szóval, a professzor szerint izgalmas egy fasiszta rendszer felépülésének a folyamatát kívülről szemlélni, bár, miután 1997. óta Törökországban él, örömmel kísérheti figyelemmel Erdogan társadalomátalakító tevékenységét is.

" Stone hivatalban töltött ideje Oxfordban nem volt incidens nélküli, főként a politikai nézetei miatt, melyeket erősen konzervatívnak tartottak. Rendszeres cikkírója volt a Sunday Times-nak 1987–1992 között. Kommentátorként segített több hírcsatornának, pl. a BBC-nek, a Frankfurter Allgemeine Zeitung-nak és a Wall Street Journal-nak. Ezzel egy időben ő lett Margaret Thatcher európai külpolitikai tanácsadója és beszédírója. A felesége a Brit Helsinki Emberi Jogi Csoport vezető tagja volt, amely egy konzervatív karakteres véleményformáló szervezet, amely nem áll kapcsolatban a Helsinki Watch-al. Arról is ismert volt, hogy nem fogadta el 1915-ös örmény mészárlásokat, mint "népirtást": például 2004-ben azt írta Ankarából a Times Literary Supplement-nek beszámolójában, hogy „egy örmény nacionalista azt állítja, hogy klasszikus értelemben vett "népirtás" zajlott le”. 2009-ben Pat Buchanan-nel és Nigel Knight-tal együtt amellett érvelt, hogy "Churchill inkább volt kockázat mintsem nyereség a szabad világ számára”. "

" 1983-ban támadást indított a London Review of Books-on keresztül az 1982-ben elhunyt E. H. Carr ellen. Stone élesen bírálta Carr Szovjet-Oroszország története sorozatát. "

A történész elhunyta után indított támadást az E. H. Carr életművének is betudható mű ellen.
Egyik történészt sem ismerem, de az olvasottak alapján nincs min csodálkozni, ha Stone dicséri orbánt. Madarat tolláról, embert méltatójáról.

Forrás: Wikipédia
tudode
Lakva ismerszik meg azember azzal kapcsolatban is, aki
.
------- Soros alapítvány ösztöndíjasa vagyok
www.youtube.com/watch?v=VM5W0DkORes
-----------------------------------
.
Főhősünknek """ 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne."""
.
----- Itt a lista, mennyi pénzzel támogatta a Fideszt Soros György
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adomanyok
----------------------------------
.
Főhősünk lekerült az oxfordi dicsőségtábláról
.
------ Kínos lett Orbán az Oxfordi Egyetemnek
index.hu/belfold/2014/08/04/kinos_lett_orban_az_oxfordi_egyetemnek/
-----------------------------------------
.
És a kleptokrácia épül tovább, a haverok, és as a zobrán-klán boldoguloására!
.
Qqberci
"én pedig azt nézem, ami harminc év múlva lesz"

"27-es fogoly! Már megint rendetlen a priccse! 3 nap magánzárka!"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.