Gajdics Ottó vezércikke a Magyar Nemzetben.--- Fejezzék be tehát a nácizást mindazok, akiknek módszerei semmiben nem különböznek már a kommunistákétól! Különösen fogja vissza magát a német adófizetők pénzéből hazudozó féknyúzbrigád.--------------- El a kezekkel Magyarországtól, a közel hárommillió magyar által támogatott nemzeti kormánytól!

(Forrás: hirtv.hu, sgl által)

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Felröffent az egyik kipcsak szellemi világító torony...Akár finghatott is volna egy kiadósat,,az értelme ugyan ennyi lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Gyurka80: Már az alap számtan sem megy neked? De mindegy is, nálad nem ezen múlik.
kissé felnőttem
közel hárommillió ??? messze sem vagytok a mai napon tán az 1,5 millióhoz csak számolni kéne nem vagdalkozni számokkal. lassabban kéne osztodnotok, hiába a családbarátnak nevezett kormányotok
Gyurka80
@Szeparepa2: Mi van kiengedtek az diliházból bunkókám?
kissé felnőttem
a mai kormány hány tagja volt kisz párt meg anyám tyukja tag gajdics ??? csak az a gond ilyen galádul hazudozóknak van tv - jük aztán kihányjátok magatokból amit nem illene. na meg a háttér baráti körötők? menne még az internacionálé ??? fel vörösök ???... és akkor ti beszéltek?.1989-től csak szedd össze az a többség ti voltatok és ma meg ??? na hallgass!!!
Shikari
Kedves Ottó! Lerendezzük még ezeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.