Egy ilyen hét után egy igazi demokratikus országban, ahol valóban szabad és független a média, ezekben a percekben valamelyik nagy tévécsatorna vasárnap est műsorának élő adásában a miniszterelnök lenne a vendég.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
...és arról beszélne, milyen formában fognak lemondani a bűnökért, a kormányozni képtelenségért, és a botrányos járványkezelésért, amiben a legfontosabb dolog a közpénz magánosítása.
Amire a legtöbb hangsúlyt fektetik, amiről valóban szó van a közmédiában és egyéb propaganda médiákban, az a hazudozás, terelés, felelősségáthárítás, ellenzék ócska befeketítése.
Még akkor is azt hazudják, hogy oltás ellenesek, mikor sorra oltatják be magukat.
Ez a fordított ,,logika" olyan fideszes.
Nessy
Orbán levélben péntekenként igét hirdet a Kossuth rádióban, válaszolva a saját kérdéseire. Az operett törzset kérdezni lehet, válaszolni nem fog. A felelősséget hírből sem ismeri a kormány. Ezzel kapcsolatban csak az áthárításig jut. Egyébként is mindenki hülye, csak O.V. és a kormánya helikopter!
verőce21
Rákosiék is, ők magukra használták a demokratikus jelzőt...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.