A Tiszába dobta a fiatal édesanya holttestét, miután végzett vele az 57 éves férfi. A nőt a szentesi otthonából hurcolta el.

Döbbenet! Megmérgezte a kutyát, megölte az anyát és követelte a gyereket – a Tiszában találták meg a holttestet Foto: Pixabay.com

A vádirat szerint a pár a 2000-es évek elején ismerte meg egymást. Kapcsolatukból később egy gyermek is született, ám a nő, bár félt a férfi erőszakos reakciójától, 2006. év elején mégis elhagyta. Ezután költözött Szentesre egy bérelt ingatlanba, ahol mással elkezdte tervezni jövőjét – számol be az esetről a Blikk.hu.

A vádlott látszólag elfogadta és tudomásul vette azt, hogy a sértett elhagyta, valójában azonban elhatározta, hogy elégtételt vesz a sértett által okozott sérelmei miatt és megöli a nőt, ezzel egyúttal pedig a közös gyermekük felügyeleti jogát is megszerzi magának.

- írja Magyarország Ügyészsége

Végül 2006 július 21.-én este szánta rá magát a férfi a bűntettre. A nő egyedül volt otthon gyermekével, míg a az elkövető bemászott, ahol előre beszerzett méreggel hatástalanította a kutyát, majd erőszakkal ehurcolta az anyát egy ismeretlen helyre ahol végzett vele, majd a holttestet a Tiszába rejtette.

A nő testét 2007 nyarán egy horgász találta meg, ám akkor nem tudták azonosítani. A büntetőeljárás során felmerült adatok alapján, végül 2020-ban került sor az azonosítására.

Forrás: Blikk.hu, Magyarország Ügyészsége

Címlapkép: Pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: a hóhér hiányszakma, már a kezdök is elmentek gyilkosnak vagy bérgyilkosnak, az jövedelmezöbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.