Kétmilliós fizetése mellett azt mondja magáról, hogy az egyszerű ételeket szereti. Budapest szerinte egyértelműen ellenzéki, a kormányváltás ezért vidéken fog eldőlni. A Jobbik elnöke terjedelmes interjút adott a Telexnek.

Jakab Péter: a kormányváltáshoz a Jobbiknak vidéken meg kell vernie a Fideszt

MTI/Kovács Tamás

Az interjúban sok más mellett kijelentette

az étkezési szokásairól:

* Nekem a kedvenc ételem a parizeres kifli, a paprikás krumpli és a sztrapacska. Egyik sem egy úri étel, de mit csináljak, ha én ezt szeretem? Szerintem ez nem pénzfüggő, hanem ízlés dolga.

* Ha eszem egy jó nokedlis paprikás krumplit, akkor pont elengedem magam.

A választások tétjéről:

....az Orbán-rendszert kell leváltani, azt a rezsimet, ami nemcsak úgy kommentelget, hanem a képviselője cigány embert tesz a kazánba és megégetéssel fenyegeti őt, jót nevetve. Más fideszesek Európát gázkamrának nevezik, vagy például engem jákoboznak.

Budapesten, és sok megyei jogú városban az ellenzék stabilan tartja a gyeplőt a kezében, a kisebb településeken viszont a Jobbik rendelkezik azzal az erővel, ami összellenzéki támogatottság esetén elhozhatja a kormányváltást. De vért kell ott izzadni.

Sorosozásrók, gyurcsányozásról:

De amikor egy válság közepén a túlélésért kell küzdeni, akkor az emberek nem vevők már erre a szövegre. Amikor a valóság dörömböl a kapun, lehet sorosozni, meg gyurcsányozni, és nem mondom, hogy hatástalan, de sokat veszít az erejéből.

A meleg párok örökbefogadásáról:

Sarkosan fogalmazok: soha nem fogok azért küzdeni, hogy egy gyereknek három apja legyen.

A pártprogramját már most meghirdető Momentumról:

Azt látom, hogy ők most ebben picit fegyelmezetlenebbek, de hála Istennek van öt másik párt, és ha valaki picit elkalandozik, a másik öt vigyázni tud rá.

Arról, hogy ha a Fidesz fenntartja a járványügyi helyzetet az előválasztás megakadályotása érdekében:

Ha a Fidesz hónapokon keresztül fenntartja, vagy akár szigorítja a járványügyinek nevezett korlátozásokat, akkor ez a kormány előválasztás nélkül is megbukik. De a pártok megállapodtak, és már felállítottuk a menetrendet, illetve az országos előválasztási bizottságot is, amely alapján le fogjuk bonyolítani az előválasztást. Biztos, hogy lesz.

Forrás: Telex

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nem is értem ellenzékiek..., miért nem Orbán-gyülölők vagytok mindannyian? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.