A fideszes politikus és volt uniós biztos szerint, az Európai Néppárt és a Fidesz között politikai ellentétek mindig is voltak, azonban a személyes viszony megromlása után ezek is kiéleződtek – számol be a 168.hu.

Navracsics: Az Európai Néppárt nem volt felkészülve, hogy egy párttal olyan alapvető problémák vetődhetnek fel, mint a Fidesszel. Foto: Instagram / @navracsicstibor

A kormánybiztos a 168.hu Keljfeljancsi című műsorában nyilatkozott, miszerint a Néppártban meghozott új szabály kétségtelenül azért készült el, hogy most a Fideszt, és a jövőben más, problémát okozó pártot is ki lehessen zárni a frakcióból.

Navracsics Tibor arról is beszélt, hogy szerinte mindkét oldalon voltak hibák, még ha nem is azonos mértékben és alapvetőleg a Fidesz távozását a személyi kötelékek meggyengülése okozta. 

Amikor ezek meggyengülnek, akkor kiéleződnek azok a politikai konfliktusok, amelyek korábban is ott voltak, csak nem tulajdonítottak nekik nagy jelentőséget.

-fogalmazott a volt uniós biztos. Majd folytatta: 

A politika számomra ott kezdődik, hogy az egymással egyébként egyet nem értő emberek le tudnak ülni és meg tudják tárgyalni, hogy az egyet nem értés dacára hogyan tudnak együttműködni. Egy idő után mindkét fél úgy gondolta, hogy jobban jár a másik nélkül. Szerintem ez probléma.

Forrás: 168.hu

Címlapkép: Instagram / @navracsicstibor

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az egész EU nincs felkészülve arra az arrogáns, pofátlan, buta, műveletlen-bunkó bagázsra amit ti jelentetek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
A libsi szarokat csak ott hagyni lehetett! Hamarabb kellett volna!
sgl
@csak úgy...: nagy resze van a demokrácia lebontásában, karaktergyilkolâsban, aljasságokban...
navra is csa egy rohadt fideszes!
csak úgy....
@sgl: én nem a pártállásuk szerint kategorizálom az embereket! a mai modern magyaros verzió szerint,ha jobbról nézem akkor mindeni tróger,ha balról..,akkor is!
ez egy fidesz szülemény,remélem ez okozza majd a vesztüket!
kereső
@csak úgy...: Navracsics Tibor, mint kancellária miniszterként, majd igazságügy miniszterként egyik fő felelőse a NER létrehozásának, az Alkotmány megpuccsolásának, a választójogi Tv. átirásának- a választási körzethatárok átszabásának. Mindezt tette jogtudósként- jogot oktató egyetemi professzorként. A legbűnösebbek egyike.
Csizmás Kond
Ez az egész pont azon a kommunista elven működik, hogy aki nem velünk az ellenünk...szóval egyre inkább diktatorikus mint egységes, az egész unió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.