A külügyminiszter szerint Brüsszel nem lép fel elég keményen ezen problámák ellen, sőt támogatja azokat – számolt be róla a 168.hu.

Szijjártó: Brüsszel a migráció és a drog pártján áll – Magyarország ezt ellenzi!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond az ACPS Automotive Kft. okiratátadási ünnepségén Kecskeméten, a cég telephelyén 2021. március 2-án. – Fotó: MTI/Bús Csaba

Ezt egy kiotói ENSZ-konferencián mondta a külügyminiszter, külön kiemelve, hogy a kannabisz fogyasztás büntetésének enyhítését a magyar kormány nem támogatja – írja a 168.hu

Sajnos azt látjuk, hogy Brüsszel nem pusztán az illegális migrációt, hanem a droghasználat növekedését is támogatja, vagy legalábbis könnyebbé akarja tenni, hiszen a kannabiszt legutóbb az ENSZ-ben olyan kategóriájúvá sorolták át, amely már állítólag nem veszélyes.

- nyilatkozta Szijjártó Péter.

Azt is hangsúlyozta, hogy az Európai Bizottság amiatt indított kötelezettségszegési eljárást, mert a kormány az ENSZ ezen lépését ellenezte.

Forrás: 168.hu

Címlapkép: Instagram / @peter_szijjarto

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Migráncs Vidnyánszky, Gruevszki, drogos Tompi meg Szájer...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Pubi az ukrán ls közel-keleti maffiák valamint Szájer - Tompika duó jól mutatja, hogy ti hogyan cselekedtek! =))
NKF
Helyes,nem kell migráció,nem kell drog!
Qqberci
Migráncs Vidnyánszky, Gruevszki, drogos Tompi meg Szájer...
csipetke
Végülis, Szájerjocó,meg dajcstompi nyugodtan narkózhattak Brüsszelben. A fidesznek csak az a fontos,hogy ne bukjanak le.
Azért azt nagyon sajnálom,hogy szájert nem videózta le valaki pucér seggel az ereszen,az évszázad felvétele lett volna.
kereső
Ti meg az ellopható pénzek/ eltulajdonitható javak pártján álltok. Mi a lófütty került tavaly 639 milliárd Ft-ba "migráció elleni védekezés cimén"???
Giovanni Alba
"Sajnos azt látjuk, hogy Brüsszel nem pusztán az illegális migrációt, hanem a droghasználat növekedését is támogatja, vagy legalábbis könnyebbé akarja tenni, hiszen a kannabiszt legutóbb az ENSZ-ben olyan kategóriájúvá sorolták át, amely már állítólag nem veszélyes."
Ezt én most nem értem. Brüsszel, ahol fideszes delegáltak is lopják a napot, már az ENSZ-t is megvette kilóra, tudjukki pénzéből? Bármerre nézünk is, mindenki ellenünk áskálódik, persze putyka és a kínaiak kivételével, de a türk tudatú népek -bármit is jelentsen ez- támogatnak minket, ha nem is hangosan, de hallgatólagosan?
Ez a hogyishívják tudja egyáltalán, miket hord össze? Mindegy lenne egyébként, de Magyarország nevében beszél!!!
Gazella
Kakadu magadban beszélgetsz és saját magaddal.
nezelodo
Lehet, hogy bedarálta a kábítószer a Józsit Brüsszelben, de a homárságát a szeplőtelen fogantatáskor is tudták, és és elfogadták a dakota pártjában, és még az alkotmányukban is megemlékeztek róla! Vagy az alkotmánnyal üzengetnek még a családon belül is egymásnak, és nem elég a péntek reggeli szeánsz amikor a vejkó is a rádióból tudja meg, hogy lebukott!?
tudode
Na jó!
.
Ha Soros György, aki gyermekkorában emigrált nem karolja fel a Soros ösztöndíjat, akkor nem papolhatná egyik visszhangja sem a migráncsokat!
.
A másik tévedés, csupán sokszor tévednek azzal a felcsúti nemzetvezető "karénekesei" azt, amit őfélesége rajzol a horizontjára!
.
Ami azt illeti az orvosi marihuánát, és a kanabiszt használatát engedélyezte, azzal együtt, hogy Magyarországon ezek orvosi használata legalábis volt, aztán mégsem, mert összekeverik a szezont a répájukkal:
.
------ Legális az orvosi marihuana, és a kanabisz
.
www.google.com/search?q=orvosi+marihuana+magyarorsz%C3%A1g&oq=orvosi+marihuana&aqs=chrome.2.69i57j0l3j0i22i30l6.7987j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------------
.
Csak azok találnak ki mindent, akik nem élték át a II. világháború borzalmait, és azok akiknek nem kellett szenvedő hozzátartozójuk ágy amellett tehetetlenűl átélni a kínokat!
---------------------------------------
.
Annyi emberség, együttérzés nem szorúlt ezekbe, mint egy hangyába!
Nessy
Külügyérünknek fogalma sincs arról, mit hord össze. Nehéz is lehet megjegyezni a drog és az orvosi kannabisz közti különbséget. Pláne ha a THC hatóanyag mennyiségről van szó. Nehéz számok! A drog 100 %, az orvosi 0,5 - 0,8 %.
Nessy
@tudode: Vagy az epilepsziás kis gyerek rohamait. Ami ezzel a szerrel elkerülhető, tompítható. Esetleg nem látott még a kemoterápia mellékhatásaival küzdő tumoros beteget! Pedig, azok a tünetek is jelentősen csökkenthetők. És még van pár komoly betegség, amit ezzel lehet kezelni, enyhíteni!
Clavigo
Pötyike,,,,azért ennyire patkányok nem lehettek... Vagy mégis..?
tudode
@Nessy: ..
Tanuja voltam a testvérem szenvedésének, aki kórházban volt, és addig nem jöttem el a kórházból míg nem kapta meg a fájdalomcsillapító tapaszt!
.
Átéltem a II. világháborút is, amikor menekültünk, és mindig utolért bennünket a bombázás. Még ma is repülőgépzúgásra bombázóra asszociálok, több rokonom emigrált, akkor úgy hívták a migrációt! Láttam a német, orosz, magyar katonák szemében a rettenetes félelmet, mert ők is emberből voltak!
.
Mindent át kell élni!
Nessy
@tudode: Nekem is volt szerencsém kisgyerekként átélni a háborút. A menekülést az égő házból,majd a Csillaghegyre betörő jeges ár elől. A Duna parthoz közeli péktől hazáig. Nagymamám a hóna alá kapott és úgy futott velem. Aztán az éhezést a padláson. Talán ezért lettünk edzettebbek. Néha álmomban ma is hallom a félrevert harangokat, az áradó víz hangját, a sikolyokat!
Nessy
@tudode: A szenvedésről annyit, hogy évekig önkénteskedtem a Hospice ellátásban. Ezért szeretném ezt az idiótát megismertetni a tökön rúgás fájdalmával!
luiz
Pusztuljon el minden fideszmigráns és az összes olyan fideszes, amelyik valaha is droghoz nyúlt XD
csak úgy....
már attól tartottam,hogy pötyi teljesen leszokik a brüsszelezésröl és a migráncsozásról!
azért nem teljesen zizi a gyerek,hetek után is (papírról) föl bírja mondani a tanultakat..
gina
Elmebeteg idióta, hát nem csak kinézésre egy vizfejű nulla ,de intelligenciája is annyi mint egy tücsöké
nezelodo
@luiz: ma 15:54. Megnyirbálnád a lelkes elsöprőék amúgy is apadó táborát?
kereső
"Sajnos azt látjuk, hogy Brüsszel nem pusztán az illegális migrációt, hanem a droghasználat növekedését is támogatja"- bizonyára ezért vett részt 9 fideSS-es a rendszeres drog orgiákon Brüsszelben.
ómió
Ez már "szakállas diagnózis"! De ma is helytálló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.