Súlyosan megsérült egy hároméves kisfiú, akire a család kutyái rátámadtak a házuk udvarán – erősítette meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-nek hétfő este az ATV Híradójának információját.

A család kutyái sebesítettek meg súlyosan egy hároméves kisfiút Újlétán

Tájékoztatásuk szerint a vasárnap délután történt kutyatámadás után a kisfiút mentőhelikopter szállította a Debreceni Egyetem Kenézy campusának baleseti sebészetére.

A mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy a gyerek súlyos harapásos sérüléseket szenvedett, többször is meg kellett műteni.

A hajdúhadházi rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt indított eljárást az ügyben – közölte a rendőrség.

Forrás: MTI

Fotó: ATV

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
szegény gyerek. nem tudom C telepen miért tartanak kutyát, amikor ennivalóra sem jut. barbár népek
magyar1
Minden hülye csinálhat gyereket és tarthat kutyát, nincs feltétele a dolognak pedig lelkeket tesznek tönkre. De egyéb máshoz szakmai képzettség kell.
istván irén
Az a baj ma ebben az országban minden idiótának lehet kutyája én ezt is engedélyhez kötném a legtöbb kutyás nem ért a neveléshez nem tudja irányítani, így szinte éles fegyvernek számítanak ezek a dögök

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.