A kormánypártok korábbi elszámoltatási biztosa szerint a volt tévés, aki jelenleg a DK politikusa azután szólta le a kormány oltáspolitikáját, miután megkapta a vakcinát. A történetben Varga Judit fideszes miniszter is feltűnik. 

A 444 cikke szerint miután Varga Judit nőnap alkalmából beszólt egy kicsit a nőknek (ő csak a valódi nőket köszöntötte, és arról írt, hogy százféle nemből lehet manapság válogatni), a volt tévés, jelenleg a DK politikusaként tevékenykedő Kálmán Olga is hasonló fotóval jelentkezett, mint az igazságügyi miniszter.

Nőnapon szólt be Budai Gyula Kálmán Olgának, aki Varga Juditnak szólt be

Fotó, címlapkép: Facebook/Budai Gyula

A saját képéhez Kálmán Olga a következőket írta: 

Kérdés Varga Judit miniszterhez, aki egy tulipános fotóval kívánt boldog nőnapot azoknak, akik mernek valódi nők lenni:

Ha nőnapon kirakok egy tulipános fotót, akkor én is valódi NERNŐ leszek, vagy előtte át kell esnem egy vak komondoron, esetleg tele kell szülnöm a Kárpát-medencét, vagy legalábbis a konyhát, ami az életterem?

Budai Gyula, a kormánypártok korábbi elszámoltatási biztosa, jelenleg fideszes országgyűlési képviselő azonban kiszúrta, hogy itt a Fideszt támadják, ezért egy kommentben a következőt szúrta oda Kálmán Olgának:

Kedves Olga. Ön továbbra is egy oltás ellenes Dk-às lesz, aki mégis csak elfogadta a vakcinát, majd pofátlanul fiķázta a Kormány oltási programját! Boldog Nőnapot!

Ezzel arra utalt egyébként Budai, hogy szombaton Kálmán Olga is megkapta az oltását (miután először ő is megkapta az oltásra szóló sms-t, majd pedig a lemondó sms-t, de ennek ellenére elment a kijelölt oltópontra). Az erről szóló posztjában a DK-s politikus nem rejtette véka alá, hogy eléggé káoszos volt a kormány által szervezett tömeges oltás.

Forrás: 444

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kálmán Olga helyében kikérném magamnak,,hogy egy ilyen patkpnynak látszó szardarab egyáltalám megszólítson.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Felröffent a halottlátó dinnyeügyi államtitkár..Sikeres elszámoltatási biztos ( vagy mijafsszom bolt ez a majom ),és minden logopédus álma...
Clavigo
Kálmán Olga helyében kikérném magamnak,,hogy egy ilyen patkpnynak látszó szardarab egyáltalám megszólítson.
1984
Teljesen rendben van Kálmán Olga beszólása!

A fasizmus egyik ismérve:
"A férfiasság kultusza. A mindennapi életben a hatalomvágy elsődleges megnyilvánulási terepe a szexualitás. Ennek folyománya a nők iránti megvetés"
justhpeter
Azért szeretem ezeket a "napokat" mert ilyenkor minden ökör megszólalhat és nekem csak pipálnom kell az ökörkör taglistáját.
kereső
@1984: És különösen undoritó, hogy mindezt egy "nő" szájából kell hallani . A NER-es nők élen járnak ebben- novák és varga már nem tudják, hogy hogyan bizonyitsák a "férfiasságukat". Bizonyára feltétel ez a körön belül maradásnak.
verőce21
Persze, K.O. jól írt, majd "teleszüli a konyhát."
Csizmás Kond
@Horizont: K Olga írása már csak azért is hibás mert feltételezett miniszterelnökjelöltként nem érti mire célzott V Judit.
Örjöngeni lehet de az nem hatalmaz fel a megfelelőségre...mert te is tudod hogy azok a teriblekkek meg a stejnerkristófok akik beteges rémálmukban nőknek hiszik magukat és akiket pl te is elfogadsz nem számíthatóak normális embernek sem nemhogy nőknek...és még sok van ilyen akikre értette...és a nem értés is lehet betegség.
Clavigo
@Shikari: @verőce21: Belétek is jó reggelt,,gyagyások.
Clavigo
@verőce21: @Shikari: Remélem,,tegnap felköszöntöttétek Szajer Josefint,,és segget is csókoltatok a " hölgynek "...
Csizmás Kond
@Horizont: ...lehet tévedek mert nem nagyon érdekelt és csak félfüllel hallgattam, hogy Olgipolgit ismét jelölték valahová...
...és az "itt is"-ben igazad van.
szaboria1
@sgl: Budai még halottakkal is üzletelt.
verőce21
@Clavigo: Beléd is jó reggelt! Kinyalakodtál...?
Aki Én
Budai egy hasztalan, ostoba ember.
Kálmán nem oltásellenes, hanem felhívja a figyelmet a kormány balfaszoskodására.
A kettőnek semmi köze egymáshoz, még ha ez a buta ember nem is érti.
Gondolom látják, hogy a magyarok egyre inkább okádnak tőlük, ezért kiadták a parancsot, hogy mindenre ,,lőni" és gátlástalanul hazudozni kell.
Sajnos az egyre fogyatkozó szektájuknak ez kell. Vagyis ezzel őket értékelik le, ezzel beismerve, hogy azok szellemileg nincsenek a toppon.
Clavigo
@sgl: Ez egy kiváló pedigrének számít az Orbán - kondában..
ómió
Az igazat mondta. és ez, bizony, efftársilag nem "píszí"!
Aki Én
@ómió: Igazat?
Beoltatja magát valaki, aztán ugatjátok, hogy oltásellenes.
Ekkora buta balfasz még te sem lehetsz.
Vagy mégis...
Ennyire még ez a Budai sem sötét, ezt neked mondja, mert tudja, hogy fideszesként egy szellemi toprongy vagy.
Nessy
Ebbe az "oltásellenes ellenzék" szövegbe lassan belegárgyul a hívek többsége. Nem csoda, amikor hazánk nagyjai ahányan vannak, annyiféle szöveget mondanak. Lehetőleg egy napon belül két egymásnak ellentmondó hírt.
tudode
Budai Gyulának még tanulnia kell az irodalmi nyelvet!
.
Irodalmi nyelvvel is úgy el lehet bárki küldeni, oda ahova való, még nők napján is.
.
Azt, aki
.
-----Budai Gyula mérlege1334 ügy, ítélet nélkül
.
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
--------------------------------
.

???
ómió
@Aki Én:Nem tűnt még fel, bolsiék idiótája, a Krekó "doktrinátok" szerinti "oltásellenességetek" se? És az se, hogy eközben nehány "vezérefftársatok" soron kívül oltakozott? És még te makogsz balfaszt? Vagy a falkádban minden bolsi idióta így tesz? Hogy viselnek el téged ott az elmeosztály munkásőr tagozatán? Ők is "hasonszőrűek"? "Szegény" ápolóid...!
Aki Én
@ómió: soron kívül oltakoznak, de oltásellenesek...
Mhhh..., értem, te buta bolsi.
Aki Én
@ómió: ...ez olyan, mint a ,,nem szeretem a pocakos katonákat..."
NKF
OK!Nagyon szerettem Kálmán Olgát,szuper riporter volt!De,sajnos olyan lett mint a többi
kurva,jó pénzért mindent!Szopok ,nyalok ,gombot varrok.(HOFI)
Clavigo
@ómió: Te egy marha vagy..,,emeletes.
kulabombaafityiszre
Budaynak ismét sikerült a valóságot meghajlítania,mint már annyiszor.
Nessy
@Aki Én: Azt hiszem, az "oltási sorrendet" jobb nem bolygatni. Mint ahogy a hétvégi remekül "megszervezett" oltás is mutatta. Volt, aki odament és beoltották. A háziorvosi listán is szerepelt a 60 feletti krónikus betegek listáján 19 - 20 éves fiatal is, akinek szerencsére semmi krónikus baja nincs. De hogy meglegyen az egyensúly, lemaradtak olyanok, akiknek korban és egészségi állapotban szükséges lenne az oltás. Jó lenne, ha végre nem politikusok, hanem hozzáértő szakemberek, megfelelő informatikai háttérrel bonyolítanák az egész oltási procedúrát.
vitriol
budai hányingerkeltő modorban szólította meg Olgát a nőnap alkalmából, sajnos tudjuk, ilyen a "fideszes kedvesség" és sajnos azt is tudni lehet, hogy mi folyna ki budai száján, ha épp nincs nőnap!
Lepényleső
Kutyából ahogy sosem lesz szalonna,ilyenekből hogy ember legyen volna csoda?
pécsi
@Lepényleső: A PONTOS VÁLASZ A KÖVETKEZŐ: " KOMMUNISTA DISZNÓBÓL soha nem lesz Demokratikus szalonna". Ez volt Szolzsenyicin véleménye is!/ Iván Gyeniszovics egy napja/. DK politikusai cinikus, sunyi módon mindig próbálták az oltást relativizálni, a rossz arcú Komáromi dr. egyenesen a kínai vakcina ellen nyilatkozott.Jelenleg etikai eljárás folyik ellene orvoshoz méltatlan viselkedése miatt!! Örüljön mindenki, hogy pártállástól függetlenül aki kéri, megkapja az oltást!Európában a 2. helyen állunk.
ómió
@Clavigo: Onnan a vigyorgóból mindenkit marhának nézel? Jobbulást!
ómió
@Aki Én: Azt érted, hogy ti már Kun Béla óta kétszínű szarjankók vagytok!? Kétlem! Neked az egyszerűbb aljasságaitok is olyan "magasak, mint tyúknak az ereszalja"! Pláne a vigyorgóból, ami a rezidenciád!
Aki Én
@ómió: Szállj már le rólam, te végtelenül buta, primitív, félkegyelmű idióta!
ómió
@Aki Én: Lapozz vissza, bolsiék elmebetege: te szálltál énrám! Miért hazudod az ellenkezőjét, fajgörény!? Arra áll a böszmeszaros bolsi pofád!?
Aki Én
@ómió: Mondom, takarodj te buta patkány bolsi!
ómió
@Aki Én: Buta patkány bolsit tükörbe nézve láthatsz, efftársi fajgörény! Vagy azt is másra hazudod!?
evacica
@Clavigo: Ennyire nem megy le az ember, hogy egy szintre kerüljön egy ilyen féreggel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.