Kijöttek a napi adatok.

Brutális számok! 158 halott, 8 270 beteg pedig kórházban van koronavírussal

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A ma reggeli jelentés szerint 8 270-en koronavírusos beteget ápolnak kórházban. Ez rekord, a második hullám csúcsán, december 8 045 covid-fertőzött volt kórházban. Az emelkedés üteme alapján a következő napokban tovább romlik a helyzet.

Ismét emelkedett a lélegeztetőgépre szorulók száma, 833 fertőzöttet kezelnek mesterséges lélegeztetéssel.

Ez a szám már a múlt héten meghaladta a második hullám rekordját (647), és ijesztő mértékben nő.

A tájékoztatásból az is kiderült, hogy 

legutóbb karácsony előtt jelentettek olyan sok halálesetet egyetlen nap alatt, mint ma, 158 újabb áldozata van a járványnak. Összesen már 16 146-an hunytak el.

Forrás: Operatív Törzs, 444

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Nessy: Kezdjük akkor tételesen!
- Elszórt pénzek: a Parlament szavazza meg a költségvetést. Amennyiben nem tetszik az erőforrásokj felhasználása, szavazz másra.
- Eü átalakítás: miért ne lehetne ezt meglépni, hiszen a rendőrök, tanárok, köztisztviselők már túl vannak rajta. Ebben a járvány nem akadályozza a a kormányt.

Aki a kormány intézkedései ellen lázít, kétségeket ébreszt a védekezés és az oltások hatékonyságával kapcsolatban, az a járvány oldalán áll. Épp ebben az esetben kellene az ellenzéknek összefogni a kormánnyal, hogy az életeket védje. Erre csak azt látom, ott kötekednek, kampányolnak ellene és ássák alá a tekintélyét, ahol csak tudják!
sgl
@sgl: vírus gazemberek!
már nem csak lopnak, csalnak, hazudnak, hanem Mo népét, lakosságát veszélybe sodorja ez a tetves rohadék fidesz csürhe .
a magyar történelem legnagyobb politikai ámokfutói!
Nessy
@Shikari:Ez a káosz nem az ellenzék, hanem a kormány saját produktuma! Az ellenzéket meg sem hallgatják, úgy hogy kéretik más bűnbakot keresni! Úgy mellékesen a különleges jogrend a miniszterelnököt nevezi meg a rendeletek megalkotására, és az intézkedések elrendelésére egyedül jogosultnak és felelősnek! Akkor talán a jogok mellé szíveskedjen a felelősséget is vállalni, nem a világegyetemet felelőssé tenni a saját rendeleteiért.
Shikari
@Nessy: Nem vettem észre, hogy Orbán elbújt volna, vagy ne szerepelne a médiában a járvánnyal kapcsolatban. Te most komolyan gondoltad azt, hogy ilyen mértékű logisztika, mint ami az oltások kapcsán van folyamatban, lezajlik egyetlen hiba nélkül? Bizony csúsznak bele hibák, csak ennyi beoltott és kiértesített, igazolt ember után azt a két tucat hibát hangoztatni, nem sportszerű! Sőt, nem is becsületes!
Lepényleső
Eddig állítólag a fejétől bűzlött a hal? Mára már a sok hal tól bűzlik a fej?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.