Kijöttek a napi adatok.

Brutális számok! 158 halott, 8 270 beteg pedig kórházban van koronavírussal

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A ma reggeli jelentés szerint 8 270-en koronavírusos beteget ápolnak kórházban. Ez rekord, a második hullám csúcsán, december 8 045 covid-fertőzött volt kórházban. Az emelkedés üteme alapján a következő napokban tovább romlik a helyzet.

Ismét emelkedett a lélegeztetőgépre szorulók száma, 833 fertőzöttet kezelnek mesterséges lélegeztetéssel.

Ez a szám már a múlt héten meghaladta a második hullám rekordját (647), és ijesztő mértékben nő.

A tájékoztatásból az is kiderült, hogy 

legutóbb karácsony előtt jelentettek olyan sok halálesetet egyetlen nap alatt, mint ma, 158 újabb áldozata van a járványnak. Összesen már 16 146-an hunytak el.

Forrás: Operatív Törzs, 444

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Te gondolkozol,mielőtt ekkora szamárságot leírsz? Úgy mellékesen közlöm, a vírus párt és vallás semleges! Ha egy ember is meghal, az is sok, szokták mondani, és ez így igaz. Most nem propagandára, glória fényezésre van szükség, hanem értelmesen, jól szervezett beoltására az embereknek. És megfontoltan "kitolni" a második oltás időpontjait, mert addig csak az oltottak száma egy szép mutató, de nem az átoltottak, valóban védetteket.jelenti.
Nessy
@Shikari: Pártunk és kormányunk tekintélyét már nehéz aláásni. És most a vakcinától eltekintve, én is a most stadionra, sportcsarnokra,templomra, luxus hotelokra és egyéb látvány beruházásokra elszórt pénzeket tisztességtelen dolognak tartom, miközben a munka nélkül maradt vállalkozások, munkavállalók, a hol karantén miatt, hol digitális oktatás miatt otthon maradó kisebbek szülei,Európában nálunk vannak a legjobban magukra hagyva.Az egészségügy "átalakítása" pandémia idején nem a legjobb intézkedés! Ha ezeket valaki meg említi akkor jön a libsibolsi, efftárs,ráhazudja, kormány ellen lázít szöveg. Tudod mit, jöhet a teljes lista! Ennél cifrábbakat is mondtak már ittas betegek az ügyeleten.
Nessy
@Shikari:Ez a káosz nem az ellenzék, hanem a kormány saját produktuma! Az ellenzéket meg sem hallgatják, úgy hogy kéretik más bűnbakot keresni! Úgy mellékesen a különleges jogrend a miniszterelnököt nevezi meg a rendeletek megalkotására, és az intézkedések elrendelésére egyedül jogosultnak és felelősnek! Akkor talán a jogok mellé szíveskedjen a felelősséget is vállalni, nem a világegyetemet felelőssé tenni a saját rendeleteiért.
Lepényleső
Eddig állítólag a fejétől bűzlött a hal? Mára már a sok hal tól bűzlik a fej?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.