A főpolgármester-helyettes közölte az az ATV Híradójával, hogy megkezdődik a budapesti metróvonalakon dolgozók beoltása.

Tüttő Kata hatására elkezdik oltani a budapesti metró dolgozóit

Fotó: ATV

Tüttő Katát kormányzati forrásból tájékoztatták a fejleményről.

Tüttő még hétfőn arról beszélt az ATV A nap híre című műsorában, hogy annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A főpolgármester-helyettes szerint a hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van.

Forrás: ATV
Címlapkép: ATV

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Itt az országban mindenki veszélyben van,hála miniszterelnökünk gazdasági totojázásának köszönhetően. Neki az Oroszokkal és a Kínaiakkal sokkal fontosabb jóban lenni,mint az ország lakóinak az egészsége. Most olták városunkban az idős embereket a Kínai vakcinákkal. Nem számít Orbánnak,hogy maga a kínai kutató vallotta be,hogy a 60 éven felülieknél és a 10 éven aluliaknál nem csinálták meg a tesztelést. Ráadásul Kína egyetlen dokumentumot sem mellékelt a vakcinák mellé.. Semmi sincs arról,hogy is jutottak el addig,hogy a vakcinát piacra dobják. Az sem igaz,hogy nincs elég Pfízer és Moderna,csak a Kormány nem hívta le,mert szerintük drága. A kínai 3x annyiba kerül. Az Oroszra sem bólintott rá az EU egészségügyi tanácsa. Így akar Orbán spórolni,hogy a nyugdíjasok nyugdíját ne kelljen folyósítani? Nem loptak még el elég EU-s támogatást,közpénzt,TAO pénzt és a MANYUP pénzt?
zsupumi
@Shikari: Én sem értem, hogy ez a hypózatlan szájú élőlény mit keres ezen az oldalon. Esetleg a pesti srácok című szennylap nem érdekel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.