Gulyás Gergely miniszter azt állítja a Moderna oltás kaocsán, hogy gyűlöletkampány folyik a kormány ellen, azonban egyetlen állítást sem cáfol a részletes reakciójában. A miniszter ugyanebben az ügyben azzal vádolja az Európai Uniót, hogy hazudik, de úgy tűnik, ez nem igaz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És nem is sejti ez a bugylibicska, hogy ez miért van?

ezalenyeg.hu/kozugy/orban-5-baklovese-ezert-nem-tud-megvedeni-minket-51320?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=51320

,,1. A rémhírterjesztő felcsúti kormányfő
Nem is olyan régen Orbán azzal ijesztegette az állampolgárokat, hogy csak az oltópontokon derül ki, milyen vakcinát kapunk. Sőt, ha az illető kifogásolja az oltóanyag típusát, és nem kéri, akkor a „sor végére” kerül – tisztára mintha a dedóban lennénk.

A miniszterelnök hülyeséget mondott, amivel sikerült még tovább rombolni az emberek bizalmát. Tényleg olyan nagy dolog azt várni egy kormányfőtől, hogy egy világjárvány közepén ne riogasson minket baromságokkal? Úgy látszik, igen."

,,Az megvan, hogy decemberben még azzal hencegett a felcsúti Viktor, hogy egy hétvége alatt simán beoltanak mindenkit, aki kéri? Most láttuk, hogyan megy ez élesben. Egyébként volt olyan, aki megkapta az oltásra hívó SMS-t, azonban a lakhelyétől 100 km-re lévő oltópontra szólt. Ekkora baki vajon hány hatékonyan működő kormánynál fér bele?"
Béla333
Egy sumák mocskok ezek!
Azért, hogy az Uniós engedéllyel nem rendelkező, extra drágán megvett kínai oltóanyag foggyon el, képesek szabotálni a bevizsgált vakcinák beszerzését.
Ekkora aljasságot nem látott még az ország az utóbbi évtizedekben!
colibri
"Rés a pajzson: focializmus mindenek felett
Mi lehet fontosabb egy ország polgárainak életénél (meg amúgy mindennél is)? A futball, meg a meccs! Lapunkkal az egyik osztrák szakértő közölte, hogy a profi futballisták beengedése Magyarországra eredményezhette a brit mutáns koronavírus behurcolását az országba.

Mindezt azért, hogy Orbán Viktor az európai futball megmentőjeként tetszelegjen. A malőr miatt úgy sikerült becsúsznia a korona durvább változatának az országba, hogy közben a Fidesz-kormány egyébként is gyenge védekezésének még egy gólt is bevihet. Csak sajna mi kerülünk tőle padlóra."
Erről miért nem beszél a videóiban + a péntek reggeli szeánszában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.