Az sms-eket ezúttal is a 60 év alatti krónikus betegek kapják.

Újra küldik az AstraZeneca-oltásra hívó üzeneteket a 60 év alatti krónikus betegeknek

Fotó: Pixabay

A hét második felében oltják el azokat az AstraZeneca-vakcinákat, amelyeket a múlt hétvégén terveztek beadni 74 ezer embernek, de múlt héten a műveletbe hiba csúszott, és a tömeges oltást végül lemondták. Végül akik mégis elmentek az oltópontokra, azokat beoltották.

A hvg.hu írta meg, hogy a szervezők most megint elkezdték kiküldeni az oltásra hívó sms-eket a 60 év alatti krónikus betegeknek.

Egészen pontosan ezt az üzenetet kapták: 

"Tájékoztatjuk, hogy …... TAJ számmal érkezett regisztrációja alapján a koronavírus elleni védőoltásának beadására X-én, óra/perc, (cím) oltóponton kerül sor. Az oltás Astra Zeneca vakcinával történik. Kérjük, hogy az oltóponton pontosan szíveskedjék megjelenni és ha teheti hozza magával a kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a koronavirus.gov.hu honlapról tud letölteni. Amennyiben Ön már megkapta az oltást, nincs tennivalója. Ha bármilyen okból nem tud megjelenni a megadott időpontban, akkor sincs teendője, oltására egy későbbi időpontban kerül sor, amelyhez szükség esetén regisztrációkor megadott adatait az [email protected] e-mail címen pontosíthatja”.

is, “amennyiben Ön már megkapta az oltást, nincs tennivalója”. Ez arra utalhat, hogy a rendszer nem naprakész, hiszen annak látnia kellene (TAJ-szám alapján legalábbis mindenképp), hogy az illetőt beoltották-e.

Forrás: hvg.hu
Címlapkép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.