Egyelőre 200 emberen tesztelték, és nagyon bejött.

Áttörés, ez a gyógyszer állíthatja meg a koronavírust!

Fotó: Pixabay

A szájon át bevehető gyógyszerről egy amerikai orvos, Mark Siegel azt állítja, hogy ez állíthatja meg a koronavírust.

A szó szoros értelmében megállította a vírust. Ez lehet a jövő megoldása, ha a vakcinának sikerül valóban kézben tartania a pandémiát, és csak egyedi esetek lesznek

- idézte a Ripost a Fox News riportját. A kutatás vezetője hozzátette, hogy a vizsgált személyek öt napig szedték a gyógyszert orvosi felügyelet nélkül. A kúra után elvégzett vizsgálatok azt mutatták, hogy az emberek szervezetéből eltűnt a vírus.

Forrás: Ripost, Fox News

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Na ez a korszakalkotó felfedezés, ezek a kutatók megérdemlik a fizetésüket.
Ez a valódi megoldás. Mint az antibiotikum.
Erre kell pénzt áldozni, már régen meg kellett volna találni a vírusok elleni gyógyszert.
magyar1
Meglátjuk Biden milyen elnök, támogatja-e a valódi megoldást.
Lepényleső
Jó esetben meglátjuk;életünk vagy a gyógyszer ér majd többet,- az egyszemélyes uralkodónak feje merre vet?
Nyírfa
@division: 18.02

A vegaság csak az egyik eleme annak, ahogyan szeretek élni. A fő motívum a természetesség, mindenben. Sajnálom a hölgyeket, amikor látom rajtuk a vakolatot, a mű-kiegészítőket.
Szóval, nekem nem teher, hogy nem eszem húst - sajtot, tojást, vajat (ghit) fogyasztok -, és nincs áthallás a cölibátussal.
division
@Nyírfa: Én nem ettem tojást sem abban az időben, sajtot igen, de pl. a tészta teljes kiőrlésű volt, és tejföl helyett kefirt tettem a sajtos tésztára. Elég sok tofu is szerepelt az étrendemben mint fehérjeforrás. Elég színessé tudtam tenni azt az időszakot, de meguntam, se csoki, se torta, se hús...Az ember lényegében mindenevő. A gond inkább azzal van, ahogy elkészíti az átlag magyar, jó bő olajban kirántva a zsíros húsokat, mellé sült krumpli, zöldség nuku, adjunk egy pofont az érrendszernek, ha lehet minden nap, akár többször is, mozgás meg semmi. Az amerikai étrend sem különb, hamburger meg sült krumpli ezerrel, az elhízás lényegében ott is népbetegség.
Nyírfa
@division: A karanténban felszedtem néhány kilót, úgyhogy el kellett beszélgetnem magammal, hogy nem lesz ez így jó: max. 50-52 kg-mal érzem jól magam, a jelenlegi 55 már sok, szorítanak a nadrágok. :)
A magyar konyha nekem abszolút nem jön be, éppen a zsíros, olajos , húsos, kevés zöldséget tartalmazó étrend miatt.
Tegnap bespájzoltam a piacon retket és medvehagymát, vettem kecsketejet, olyan felséges lakomát csaptam vacsorára, hogy még a hedonista bika jegyűeknek is csorgott volna a nyáluk. :)
Nemcsak vega vagyok, hacsak tehetem, bio-élelmiszert vásárolok, már bekészítettem a saját sütésű kenyérhez a hozzávalókat - egy időben csak ilyen kenyeret ettem, de ellustultam, és felhagytam a kenyérsütéssel. Mézet a piacról, teákat a bioboltból -megvannak a stabil beszerzőhelyeim.
Nem mosok, és takarítok akármivel: szódabikarbóna, citromsav, mosószóda, nátriumperkarbonát , teafa a fő tisztítószereim - ez itt a reklám helye.:)

Az amerikaiak nem vonzanak, kedvenc népem a francia, magával ragad a szabadságszeretetük, a kultúrájuk, a szellemiségük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.