Facebook-posztban kel ki az oltási káosz ellen Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. A Demokratikus Koalíció elnöke azt írta:

Sokadik ilyen-olyan ismerős hív telefonon, küld SMS-t, hogy segítsek. Mert nekem nyilván megy – hiszik ők. Oltást akarnak.

Oltást akarnak, és már senki sem válogat, ami az ellenzéki politikus szerint azt mutatja, hogy emberek halálfélelemben keresik az élet útját, és nincs válasz.

Gyurcsány Ferenc: Az oltási terv összeomlott, vagy nem is volt

Micsoda országot csináltak ezek?!

Emberek halálfélelemben keresik az élet útját, és nincs válasz.

Milyen kormány ez?

De tényleg.

Gyorsan el kell zavarni őket.

Nagyon gyorsan.

A DK politikusa, Kálmán Olga a saját tapasztalatai alapján számolt be a hétvégi oltási káoszról. Bár neki lemondták a hétvégi AstraZeneca-oltásra szóló behívóját, sms-ben később azt írták, hogy ha elmegy, megkaphatja a vakcinát. Végül elment a megadott időben a megadott helyszínre, és ő is kapott oltást. 

Forrás:Facebook/Index
Címlapkép:Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A Fletó kormány legnagyobb trükkje az volt, hogy az IMF pénzt odaadták a bankoknak.
Akik ezt nem arra használták, hogy hitelezzenek, mert abban kockazat lett volna, vettek belőle állampapirt. Azaz kölcsonadták az államnak azt a pénzt, amit az államtól kaptak!

Tuti bevétel, ingyen tőke, semmi kockázat, csak profit. Az állam pedig kétszer fizetett kamatot az IMF hitelért...
verőce21
Összegezve, Gyurcsány Ferenc és kormánya semmilyen segítséget nem adott a bajba jutott sok százezer családnak és vállalkozásnak, hiába vett fel IMF hitelt.

Sőt, adóalapba vonták a családi pótlékot, azaz kvázi megadóztatták.
pécsi
Gyurcsótány állandóan az oltás ellen sunyi módon agitált. Semmi nem volt jó, próbált ártani. Jelenleg Európa 2. legjobban beoltott országa vagyunk! Ez rohadtúl fáj El Qurónak! A felesége is covidos.MI lenne, ha O.V. azt mondaná neki, hogy menjetek a p...ba, oltás szkeptikusok? Jó lenne, ha magába nézne és jó fiú módjára 4-5 alkalommal elmenne Bérmálkozni ! Klára felgyógyulása után pedig menjenek haza-Bulgáriába!
Eladott Ország
@pécsi: tegnap, 21:17 ♦ Az egyesült ellenzék nem oltásellenes, hanem csak az EU/EMA által jóváhagyott vakcina mellett teszi le a voksát. Ha az EU/EMA engedély valóban "csak egy pecsét", akkor az oroszok és a kínaiak miért nem választják ezt a könnyű utat? Miért ismételgeti a bábvezérelt magyar sajtó azt, hogy az EU csinál ebből politikai kérdést, holott az egész világ tudja, hogy a kelet seggét szaglászó magyar vizsla politizál az emberi életekkel. Az 1 millióra vetített halálozások számát tekintve sajnos élen vagyunk. A jelenlegi napig nincs jóváhagyva, hogy az EU elfogadja e a keleti vakcinával beoltottakat! Csak az írjon e-mailt aki ért is hozzá. ( lásd a 74 ezer fő "oltakozók" szervezését )
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/147358225_10159169793077700_8166392204021256671_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=VsKD9YbvBngAX8GjWBN&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=351106af4fdea44e94ac7dd328629ed4&oe=606F7094
verőce21
Gyurcsányék eltörölték a közalkalmazottak 13. havi bérét és a 13. havi nyugdíjat, befagyasztották ezek bruttóját, miközben az adókat emelték.

Felpörgették mellé az inflációt is, tehát egyszerre három oldalról amortizálták a reáljövedelmeket.
Málna
Szégyen, amit Gyurcsány mostanában művel. Ha az ellenzék nyerni akar, akkor le kellene állítani őt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.