Folytatódik a politikai cicaharc a Facebookon, most újra célba vette a DK elnökét Kocsis Máté

Ennyire vastag bőr nem lehet valakinek a képén! Egészen elképesztő

– írja Facebook-posztjában Kocsis Máté.

Kocsis Máté durván beszólt Gyurcsánynak: Ennyire vastag bőr nem lehet valakinek a képén, Ördögfajzat!
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Folytatja:

Igen, megint Gyurcsány Ferencről van szó, aki ma is messze túl ment a jóízlés határain, amikor posztjában azzal támadta a kormányt, hogy az emberek “oltást akarnak, bármi áron”. Pont ő mondja, jól olvassák.

Akkor nagyon figyeljen ez a Gyurcsány Ferenc, tőle idézek az elmúlt néhány hétből:

Aki aláírja a kínai vakcina ellen (ellen!) indított petíciónkat, az a magyar embereket védi meg”.

Azonban ez még csak a kifakadás kezdete, most jön a a java:

Ma meg bármilyet követel. Keletről jövőt is. Értik ezt? Közben persze megvan az egymillió beoltott, és meglesz a kettő is, aztán tovább. De hogy pont Gyurcsány kevesellje mindezt, az a gátlástalanság tetőfoka. Eddig folyamatosan a vakcinák ellen lázított és az oltásellenes halálkampányával elbizonytalanította az embereket, a regisztrációs folyamat támadásától kezdve az utolsó csepp ellenanyagig, most meg álságos bejegyzésében oltást követel a neki írogató barátainak. Ismétlem, bármilyet!

A végén egész egyszerűen rövidre zárja ezt a kis posztot, de nem mehetünk el mellette csak úgy:

Amikor meg azt mondjuk, hogy a vakcinának nincs nemzetisége, sem politikai nézetei, és minden jó, ami a hatóságok szerint biztonságos és hatékony, akkor meg cinikusan vigyorog. Ördögfajzat. Tűnjön el végre a magyar közéletből!

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...pedig ha megnézné tükörképét,láthatna jóval vastagabb bőrkét?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
...pedig ha megnézné tükörképét,láthatna jóval vastagabb bőrkét?
voltmárjobbis
"„Keresztény-nemzeti-polgári győzelem a nyilas-szoci-libsi horrorkoalíció felett! Gratulálok Koncz Zsófia képviselőtársamnak!” " Van bőr semjén pofáján, ilyen vastag is?
Nessy
Kocsis NERtárs! Nem beszólni kell, hanem bebizonyítani, hogy minden flottul megy! Jó, a drága kínai vakcina vakrepülés, a jelenleg beoltottak a 3. fázis kísérleti alanyai.Viszont ha valóban beválik, akkor lehet glóriát szidolozni! Tudom, hogy fidesz körökben nem trendi a kultúra, de szeretném idézni a költőt.
"Nem elég a jót akarni, de tenni, tenni kell!" Nem szövegelni, tenni!
namihami
@Pegero: 19.57: Amit nem is tornaórán kell elsajátítani, hanem buzibálokban. És ott a Szájerjocó tényleg nem felmentett volt. Aktív és gyakori részvételének köszönhetően ő lett Magyarország ""eresz-szimbóluma"". A világ megtanulta, hogy ereszlecsúszásban a Fidesz meleg EU-s képviselői a világelsők.
Gazella
Ez olyan ereszcicus bőrű! elég ránézni és iziben kiráz a hideg tőle!
pécsi
Gyurcsótány folyamatosan az oltás ellen uszított, a kínai és OROSZ ellen tajtékzott! Emlékszünk, amikor Putyint, akit jelenleg gyaláz !- meghívta a zsidó tulajdonostól Apró elvtárs által elrabolt villájába! Emiatt Hiteltelen, Hazúg, magyar ellenes ember,.Felesége covidos. Kínai vakcínát kérek majd neki beadatni. A mikor túl lesznek rajta, Ferenc testvér menjen el 4-5 alkalommal BÉRMÁLKOZNI! Aztán tűnjön el a hazai politikából.Klárával menjenek haza- Bulgáriába!
voltmárjobbis
Bayer Zsolt a műsorában „szemétládának”, Bencsik András „mosónő lelkületű primitív ember”-nek nevezte V. Naszályi Márta polgármestert.
: Ennyire vastag bőr nem lehet valakinek a képén, Ördögfajzat! :Fidesz/orbán. Miről beszélsz rohadék kocsis?
dr. prédikátor
mátéka te kis himringyó!!! menj te a kurva anyádba te bádogpofájú geci faszfej!!!
szaboria1
Jobb volna ha Mátéka hallgatna elég disznóságot csinált Ő maga a VIII.kerben. Gyorsan inkább ogy. képviselőséget választotta mint a pm.-séget. Csécseit volt pm. is hátba támadta hamis vádakkal.
szaboria1
@Pegero: Orbán nincs megkeresztelve de vallás már többször váltott csak azt kell nézned hány vallású gyereke lett. Metodista, katolikus, református, a fia Gáspár az újkálvinista vallást választotta.
Pipás
@pécsi: Primitív agyú, központilag irányított idióta vagy. Próbálj gondolkodni, nem fáj!
kereső
@Pegero: " A pálinka alapvető élelmiszer"! - mondta orbán a pályinka fesztiválon. Vagy nem ott? Mindegy is, mert a kupicás pohár a kezében volt- a fehérvári huszárok meg ott gyülekeztek már a függöny mögött.
kereső
És igen, aki aláirja a kinai vakcina elleni peticiót, az tényleg a magyar embereket, a magyar emberek érdekeit védi- orbán politikai/hatalmi törekvéseivel szemben, és nem mellesleg vgédi a saját pénztárcáját. Nem tudni, hogy a Mo.-on kinaival oltott korosztályt mennyire védi a vakcina- hiszen eddig még egyetlen más országban sem oltottak vele 60 éven felülieket, és a 60 éven felüliek között a krónikus betegeket. Orbánék bevállalták, hogy a 3. fázisu tesztelést a magyar embereken végezze el kina., és fizetünk is érte potom ötven milliárdot ( az 5 millió vakcina ára). Más kérdés, hogy orbán &Co mennyit kap vissza aSinopham gyártóitól- gyógyszerügynökként!
kereső
Ha a kinai vakcinának lesznek következményei- az első tipusu vakcina immunválasza 1-3 éven belül, amely a krónikus betegség felerősödését hozza, illetve újabb szervi problémák lehetnek a vakcina hatásaként, mindamellet, hogy nem ismert a jelenlegi védettségi hatékonyság a Mo.-on oltott korosztályban ( gyengébb, mint a 79%-os 18-59 évesben), akkor máté fiam , Te is egyike leszel azoknak, akik ezért az ember kisérletért ( gyóggyszerkisérletért), Hágában fogsz felelni. Nem tehettek mindent következmények nélkül, a megfélemlitett, és megzsarolt idősekkel szemben.
TollerBela
Nem bír a kocsis magával ! "Le a kínai vakcinával, éljen az oltás !" - hol van itt ellentmondás ? AMi meg az arcbőr vastagságát illeti, hét neki már ideje lenne valami lazítót kenni orcájára, mert olyan lesz, mint Sharon Stone hófehér képe a Macskanőben !
namihami
@Pegero: 20.54: Kiszállt? Miből gondolod? Ugyanis ameddig a fizetését a Fidesz adja, addig nem szállt ki, legfeljebb annyira beégett odakinn (és a Fideszt kib@szták, mint a cicust dolgát végezni--ergo pozíció nyista), addig igenis politikusnak (?!?!) minősül. Persze, az, amit Alaptörvény címen alkotott (tudod, amit azóta már a talapzatáig farigcsáltak össze meg vissza), az már előrevetítette a politikusságát. Maradjunk inkább a szolgai kiszolgáló megjelölésnél. És az asszonyt is bevitte a ""tutiba"".
Most már csak az lenne a kérdés, hogy a gyerekek kitől vannak?!?! Kinek jött gusztusa erre a nőre?
balos
@Pipás: Ne bátsd!Elég baj,hogy a családját is így szereti!A komondor náluk a fenyítő eszköz!
balos
@namihami: A fideSSes eresz lakók,családja a kubatov listáról válógatja a tenyész bikákat!Azokból lesznek a jó fideSSes tagok!Ahogy a hitler is az SA legényeket heróizálta az eresz alatt!Szinte a 80 %uk köcsög lett!
Pokróc
Kedves Máté ! Felesleges a szövegelés ! Néhány hónap múlva a szavazópolgár eldönti az ország további sorsát ,
És mondhatom hogy nem álltok jól . Nincs már olyan ember Mo-n akire nem lett jó alaposan rátaposva . Erről ennyit !
Aki Én
Én már várom Kocsis ereszes manőverét. Annyit hazudozik, megérdemelné, hogy lebukjon. Ennyi jár cserébe, ez lenne a minimum.
Érdemes megnézni, melyik kategória zabálja a hazudozásaikat, dilettantizmusukat. Ha korrektek, szakmaiak lennének, nem kellene ennyit magyarázkodni.
istván irén
Ezt is a Szájer baszhatta szájba azért folyik ennyi geci az ocsmány pofájából, rohadt kis buzi keresztényileg
Sámannus
Kis szaros köcsögduda hogyé veszitek a csodaszart? Nyögjed má, mert beszarás amit műveltek. Hát diliházat csinyátok az országból a szitkoládás helyett inkább el kéne számolni, mire szórjátok ki a dupláját, mert azt tugggggyuk, hogy az ellenzék balek de ti ha fasza gyerekek lennétek a pofánkba nyomnátok azokat a számlákat szarjankókám bizony!
1984
Még nem voltál lefejelve ugye, Kocsis Máté - te büdös geci miépes buzi náci?
Most majd leszel.
Megtalállak és szétfejellek!

Ezzel feküdj és ezzel ébredj - megtalállak és szétfejellek te náci geci!
1984
Túl sok a buzi, a náci, a zsidó a cigány a Fideszben.
Túl sok...

Ezt a fake állapotot a helyére kell tenni!
1984
Magyarország legnagyobb baja nem a buzi, a náci, a cigány, a félszemű és a kurva!

Hanem az, hogy ezeknek nem Magyarország az első, hanem a saját kultúrájuk identitásuk - amivel viszont Magyarország kárára van ez a fake népség !!!
1984
@Pegero: Mi a faszról hadoválsz mélygyökér?

Azt tudtad, te magyar tajparaszt, hogy régen a ti fajtátok ment botokkal, vasvillával, fáklyával boszorkányt égetni?
Most is pont ennyi eszetek van- ti primitív állatok!

UNDORÍTÓAK VAGYTOK A PUSZTA LÉTETEKBEN - KÍVÜL-BELÜL !!!
1984
A vaskalaposság nem konzervativizmus - vágod, te geci?
1984
Szétfejellek, fasiszta !!!
Csak egy véres csonk marad az orrod helyén.
1984
Erre a zenére foglak szétfejelni, te náci miépes- most éppen fideszes geci állat: www.youtube.com/watch?v=a_cHddNaKQo

Biztos, hogy el foglak kapni - mert undorodom a puszta létedtől, miépes fasiszta
Ráadásul buzi vagy - nagyon csúnyán szét fogom baszni a segged egy darab fával.
Gyakorlatilag szét foglak szaggatni belülről egy darab fával - te miépes náci geci!
1984
Öltöny, nyakkendő - ettől lenétek urak, parasztok?

Isten nem csak megöl titeket, hanem kiírt benneteket - eltörli a létezésetek írmagját is, mintha nem is léteztetek volna.

Erre varrjál gombot, te istentelen féreg!
1984
@Pegero: Olvashatatlan vagy.
A kutyát nem érdekli az életidegen elfajzásod.

Bla-bla-bla...
szaboria1
@Pegero: Na id figyelj te nagy okos hol az a fotó amit általában a keresztelőkön készítenek. Egy fotó van róla amikor a vályogházba vitték haza a kórházból. Alcsútdoboz nem egy nagy falú osztálytársaim élnek és éltek ott. Az 1998-as élet történetét kellene megtalálni valakinél mert ott egész másként volt meg írva. Volt egy " Csutak" nevű felhasználónk aki mindent elmentett annak idején de sajnos ő meghalt.
Ja és a keresztény család eredi neve Orsós. Ha te 1963-ban akkor tudnod éltél volna kellett volna okban sem pártagok gyerekeit nem lehetett még titokban sem meg ker
szaboria1
@Pegero: folytatom : még titokban sem lehetett megkeresztelni. Pláne abban az időben, ha tagja volt a pártnak a szülei.
Bocsi helyesen az a mondat: Ha te 1963-ban éltél volna akkor tudnod kellett, hogy pártag gyerekeit nem keresztelték meg. Az életrajza már már egy nagy hazugság lett.


@Pegero:
namihami
@Pegero: 20.03: Te viszont a nyakadon hordod a bölcsek kövét. Hallgasd tovább a fideszmédia bölcs iránymutatását és a folyamatos igazmondásaikon okosodj tovább a lenini úton.
namihami
"Pegero: 20.03: "Mit szeretnél még tudni? Ne a Propeller legyen számodra a kultúra szentélye, mert hülyén fogsz meghalni!""
Élt bennem a remény, hogy ha egy fideszeshez kulturált hangon szólok, akkor a válasz is, legalább főbb vonalaiban, hasonló lehet.
Ismét bebizonyosodott, hogy bár utoljára, de a remény is csak meghal. Ennyi és eddig...
namihami
@Szeparepa2: 13.59: Mialatt Te feltetted a kérdést, én azalatt írtam a választ. Tudod, a r e m é n y a válasz a kérdésedre. De ismét csak...
voltmárjobbis
"@Pegero: márc 9 19:38 "Ez egy alkoholista idióta faszkalap! Állandóan be van baszva"
orbánra gondolsz, a pálinka atyjára?
solidedge
Sajnos ezt a Gyurcsányozást fogjuk hallani a választásokig. A Fidesz kommunikációját irányítók szerint ezzel lehet mozgásban tartani a pártot támogató agyhalottakat. Mit is mond Gyurcsány? Az EU által jóváhagyott vakcinával oltsanak. Orbán inkább nem rendel az EU-ból, illetve nem használja fel a teljes mennyiséget, csak azt mondhassa, hogy az EU nem segít. Az ellenzék által felajánlott oltópontokat elutasítja, nehogy fikarcnyi dicsősége is legyen az ellenzéknek a kovid elleni harcban. Így el lehet mondani, hogy ki a vastag bőr tulajdonosa. Sötét kormányunk sötét embereinek ámokfutását látjuk.
voltmárjobbis
@Pegero: március 13 22:31 Szeretnéd, édes? Csak előbb borotváld le!
voltmárjobbis
@Pegero: márc 13 22:31
Jajajj, nem tudtam, hogy rovar vagy. Légy? Csótány?
simmering73
A rinocéroszon nincs olyan vastag bőr, mint a te pofádon hugyosmáté.
voltmárjobbis
@Pegero: ma 18:29 tényleg döglégy vagy. Sáját magadod adod az urln.-en. Gratulálok az önismeretedért
voltmárjobbis
@Pegero: ma 21:59 De jó! Vállalom, cuki!
Szeretem a majmokat, csak úgy, mint minden állatot.
pegero: te nem tartozol közéjük.
voltmárjobbis
@Pegero: ma 22:47 nem tudom mit kezdjek ezzel a semmivel. Járj két lábon, ameddig nem kerülsz tolószékbe . Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.