Bencsik szerint barmok választották meg az I. kerület ellenzéki polgármesterét

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője nőnapon sikerült azt mondania Váradiné Naszály Márta polgármesterről, hogy

„egy mosónő lelkületű, primitív ember”, aki „összepiszkítja” ezt a gyönyörű kerületet. Szerinte barmok választották meg az ellenzéki polgármestert. 

Szelfi nélkül nincs stadionavató! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Közzétette: Bencsik András – 2019. november 15., péntek

Alaposan felhergelték magukat a Hír TV Sajtóklub című műsorának résztvevői a Deutsche Welle német közszolgálati tévé riportján, amelyik a Budai Várnegyed felújításával foglalkozott. Ebben szólalt meg a kerületet irányító polgármester.

Bencsik András egy „egészséges, nagy káromkodást” küldött a német kormánynak, utalva arra, hogy a Deutsche Welle közszolgálati csatorna. A Demokrata főszerkesztője azt mondta, csak remélni meri, hogy

„talán a német emberek nem ennyire büdös görények, mint a közszolgálati német televízió”.„Elmennek a jó édes anyjukba! Nem sül le a bőr a pofájukról?!”

Bayer Zsolt ezt követően azon elmélkedett, kitilthatók-e a Deutsche Welle munkatársai Magyarországról.

Ezt követően tértek rá az I. kerületi polgármester, Váradiné Naszályi Márta gyalázására.

„Nagyon sok embernek nagyon komoly lelki válságot okozott, hogy voltak olyan barmok, akik Naszályi Mártára szavaztak.”

Bencsik András elmondása szerint azokat nem sajnálja, akik rá szavaztak, csak azokat, „akik nem akarták, hogy egy ilyenösszepiszkítsa ezt a gyönyörűséges kerületet”.

Forrás: Népszava

Címlapkép: Facebook/Bencsik András

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na ez a kettő vigyorgó arc és máris el van b@@va az egész napom.
Undorítóak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Vazzze...Azért csak megkérdezem... Normálisak ezek ?
szaboria1
Bencsik meg az illem még köszönő viszonyban sincs.
Az I.ker lakosságát is megsértette.
lampa laz
B+, ti meg össze piszkítjátok nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát is. Ennyi fanatikus bunkó nincs még 1 országban mint itt nálunk, akikből csak az ocsmányság fröcsög ha megszólal, mert nem bírja elviselni más véleményét.
nezelodo
Keményen dolgoznak a fiúk a nagy Néppárti, (EU-s) bukta további elmélyítésén, az ő szerény, keresztényi stílusukat is csillogtatva. Így kell ezt csinálni, a vezér velük üzeni meg mekkora erővel ficánkol az agymacskája, és mennyire bök a zabszem.
colibri
Nem azért nem nézem a Hírtv-t, hogy az itt közzétett nőnapi szennyműsort a szennyember résztvevőivel utólag megnézzem. Amit olvasni lehet, már az is kiveri a biztosítékot! Amit ezek meg mernek csinálni, komolyan mondom, nem csodálkoznék, ha valaki beléjük eresztene egy sorozatot...
Béla333
Na ez a kettő vigyorgó arc és máris el van b@@va az egész napom.
Undorítóak!
RonaGyuri
egyfelől, mint írtam a kerület új vetetése: "Zsótinak (aki mint tudjuk őshonos is - ja és önhibájukon kívül bérleti jogviszonyba ragadt bérlő - Várbeli; ha nem is fehér lóval, de trükközött) és barárainak nagyon nem tetszik",
másfelől; a derék társaságnak nagy gyakorlata van abban, hogyan kell a nőkkel bánni, egy műsorban végig büdös vén kurvaként emlegették a világhírű filozófusnőt! =))
jesz
Kedves érintettek..ugye így még nem dícsérték meg a választókat(nyílvánosan)? mi jöhet ez után?
Ennek a hírnek az a pikantériája, hogy nem lehet semmit tenni, mert Bencsik egy jelentéktelen figura...nincs miért hadakozni ellene...olyan ködszurkálás lenne..
justhpeter
ez kérem a NER-lovagok szellemi szintje, az igazi hazai nemzeti-keresztények intelligenciája, műveltsége.
TollerBela
Ronda, aljas gazembrek ezek ott. Kultúrszennyek. Mert a hatalom árnyékában minden honoszságra kések, gátlástalanok. Nem voltak ezek ekkora arcok, és nem is lesznek ekkora arcok. Most azonban élvezkednek a gaében. Nem kell velülk törődni, hírt sem kellene adni róluk - minek magunkat idegesíteni. Eltűnnek majd, ki a faházba, ki az albérletébe, amit utoljára végzett, képességeihez mérten tisztességes munkával el bírt érni ! Talán nem halnak éhen ...
kereső
Bencsiknek:
www.youtube.com/watch?v=fFwlAH_pvys

V. Naszály Márta meg érezze magát megtisztelve, hogy ez a kultúra dilettáns a "Mama"- hoz hasonlitotta - bár degradálni akarta.
Viszon a "barmok" az megbocsájthatalan, még egy ilyen gerinctelen senkiházi öszönlénytől is, mint ez a bencsik-
csipetke
A kép alapján már egyik se volt szomjas. Vajon mekkora taplónak,bunkónak kell lennie valakinek,aki lebarmoz,mosónőz bárkit is. Orbán helyében én iszonyúan szégyellném,hogy ilyen primitív,gyökér barátaim vannak.Ez a bencsik még a mocskospofájú bayeren is túltesz.Remélem,ezt a ganédomb tvt nem közpénzből fizetik.Egyébként meg arról volt szó,hogy meg is szűnik,mert nincs mérhető nézettsége
Clavigo
@csipetke: Orbán gondolatait,ki nem mondott szavait " tolmácsolják "... Szégyenérzete meg nincs a a Szirti Vizilónak.. Ez ismeretlen dolog volt a régi csutkai putrisoron.
simmering73
Az a félelmetes, hogy valaki föntről egyszemélyben engedélyezte, hogy ez a két náci csatornapatkány előadja itt magát. Na azzal az egy személlyel van itt a probléma.
Clavigo
Fent a face- en már leírták,csak ismétlem,,,,, Tényleg nem ártana " pár millás " pert a nyakukba akasztani,,,bár úgy is mi fizetnék ki helyettük... De akkor is..
Sámannus
A fityeszre meg a vadbarmok szavaznak csak.
dr. prédikátor
a kélt bűzlő szarkupac geci!!! menjetek a kurva bárcás anyátokba!!!
Nessy
Ez a két embernek kinéző idióta anno nem mert volna ilyen szöveget elmondani. Mert Bayert a Szabad Néptől, Bencsiket meg a munkásőrségtől rúgták volna ki két perc alatt! Ez a királyi média keresztényjobboldali stílusa! Ezt óhajtják erősíteni! De hát ez tetszik a híveknek!
Gazella
Látom bemutatkoztál barom. Ez minden jelző pontosan rád vall.
solidedge
Ettől valóban csak Orbán primitívebb.
Gyurka80
Teljesen igaza van, hogy tudták ezt a buta nőt (Váradiné) polgármesterré választani.
Aki Én
Egyáltalán kik nézik ezt a beteg lelkületű primitív embert? Miért kell ezekről hírt adni? Különben csak ezek a @Gyurka80: féle primitív, írástudatlan réteg látná.
Hát milyen lelkületű ember az, akinek ez tetszik, aki ezzel egyet tud érteni? Nem csak egy nőt, egy demokratikusan, fideszt szégyenítően megválasztott nőt sértett meg ez a korcs, hanem a rá szavazó tömeget.
Egyszer leáldozik ennek a tetves, félkegyelmű komcsinak. Is.
Gyurka80
@Aki Én: A komcsik a te táborodban vannak.A legtöbb gyűlölködést te olvasod ezalényeg páva és jabronka szoci elvtársaktól!
Aki Én
@Gyurka80: Egyrészt meg kellene nézned a fidesz-KDNP összetételét, másrészt jókor beszélsz gyűlölködésről Bencsik cikk alatt, részedről támogatva azt.
Mondom, nagyon egyszerű emberke vagy.
Nessy
@Aki Én: Majd akkor is megtalálja a megfelelő talpat Bayerral együtt. A nyelvek stabilak, csak a s...k változnak.
Clavigo
@Gyurka80: Mindig mondom neked...Hurka vagy te, @Gyurka80: . Egyszerű vagy, mint az ék.
csipetke
@Aki Én: 9:37 Már hónapokkal ezelőtt volt arról szó,hogy megszűnik a hírtv,és a pestitv is,mert nincs mérhető nézettségük.
De pont a moslékszájú senkik miatt működik még mindig.De remélem,ebbe nem tolnak közpénzt
Gyurka80
@Aki Én: Ez csak válasz a ti gyűlölködéseidre!
colibri
@csipetke: Orbán nem szégyelli ezeket a cimbijeit, mert ő egy szikrányit sem különb náluk. Amolyan zsák, meg a foltja banda.
Gyurka80
Ez a váradiné tényleg úgy néz ki mint egy mosónő (elnézést a mosónőktől !)
Gyurka80
@RonaGyuri: Azt a világhírű filozófust, aki azt mondta nem lőttek ki szemeket 2006-ban?Ennyit erről a boszorkányról!
Gyurka80
@Szeparepa2: Ki a f@sz kérdezett? Gördíts tovább te BAROM!
Eladott Ország
Bencsik egy bárca nélküli eszetlen politikai gerinctelen, parazita kurva! Az evolúció szégyene vagy b+! Állj a tükör elé te pondró...
kissé felnőttem
bencsik, orbán, bayer, kulturszintje a 21 század szemetét idézi fel ahogy emberekről nyilatkoznak hát mit ne mondjak szégyen az országunkra ahol a népről igy vélekedik a hatalom krémje és mindez ma Magyarország?
Aki Én
@Gyurka80: ,,Ez csak válasz a ti gyűlölködéseidre!"
Szépen kérlek, tanulj meg magyarul. Elképesztő intelligenciáról árulkodik a tartalom, hát még a minőség.
Így csak kinevetteted magad. Ha már butaságokat írsz, legalább nagyjából helyesen. Nem mondom, hogy nem fér bele egy-egy hiba, mindenki hibázik, de ez már túlzás. Tényleg.
zsupumi
Orbánt is egy csapat elmebeteg választotta meg !
Gyurka80
@Eladott Ország: Tudsz ilyet a libernyákokról is?
Gyurka80
@Aki Én: Egy betűn rugózol? A TE... A lényeggel foglalkozz!
Gyurka80
@Aki Én: Te elhiszed azt, hogy a fideszben több a komcsi (az igazi nem csak mezei aki te is lehettél) mint a maszopban, degenerált k-ban momentumos csemete stb.?
1984
Elmegyek a hírtévéhez, elkapom bencsiket és kimosom szappannal a száját.
1984
(Hogy én is csúnyán beszélek, meg agresszív vagyok, és szerinted emiatt semmiben nem különbözök tőlük?
Ez életed legnagyobb tévedés !!!)
graycivil1
Azt hiszem, Bayer saját magán kívül pont az ilyen Bencsik-félékre találta ki a zseniális "kételemis fasz" szókapcsolatot.
cirip
A mosónő lelkület az milyen kategória?
Te rohadék! A mi pénzünkön könyököltök egymás pofájába,, K. jól szórakoztok!
Aki Én
@Gyurka80: Ez nem hit kérdése, te tájékozatlan lúzer.
Nézz utána.
kissé felnőttem
@Aki Én: gyurka szerinted orbán basa nem gyülölködik ??? nem ám nem eléggé látod aki él az mind ellensége még az unió is pedig az egy szervezet azért utálja mert nem ő vezetheti
Gyurka80
@kissé felnőttem: Orbánnak és nekünk semmi bajunk nem lenne az eu-val, ha nem kényszerítenék ránk a hülyeségüket, pl. migráció libsi jogállamiság stb.Mi nem szeretnénk olyan terrorizmust ami náluk van, ez nem vitatéma ezt az eu-nak tiszteletben kéne tartani. Orbán 10 lépéssel előttük jár pl. kerítés és most a vakcina.Már ők is kuncsorognak a keleti vakcinákért! Még nőnöd kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.