Minden eddiginél több koronavírusos beteg szorul kórházi ápolásra. Egyre több fiatal kerül be, a kórházak kezdenek megtelni – írja a 444. Olyanokat veszítünk el, akiknek 20-30-40 évük lenne hátra. Az ember próbálja védeni magát, de nem tudok nem belegondolni abba, hogy van egy 15 éves gyereke, akinek az érettségijét se fogja megélni, nemhogy az unokáját lássa […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1984
Egy áruló a szégyenek szégyene, akit minden országban, minden kultúrában megvetés övez - a megvetés non plus ultrája !!!

Orbán Viktor egy áruló !!!
1984
Orbán Viktornak úgy lesz vége, mint egy árulónak.
Yoda69
@Eladott Ország: orbannak a minel nagyobb kaosz, anarchia es a felelem folyamatos fenntartasa az erdeke. Ez is resze a jovo evi valasztasnak. O1G tudja jol, ha bukik, borton var ra. Ezert mindenre kepes, akar magyarok tiz es szazezereit felaldozni a jarvanynak.
division
@Yoda69: Azért nem árt szétnézni kicsit a világban, hány ország nem tudott felkészülni erre a járványra, és csak utána nekiesni jó szokás szerint Orbánnak.
Yoda69
@division: Bocsi, de engem az erdekel hogy nalunk mi van.
orbannak volt ideje felkeszulni a jarvanyra, de neki inkabb azon jart az esze, hogy forditsa a sajat hasznara mas emberek tragediajat.
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 02:24 ♦ Remélem hogy megélem/megérjük, hogy ez rohadék és bandája börtönben rohad meg! Hihetetlen, hogy ez a román cigány mit meg mert/megmer csinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.