A brüsszeli lap azt vizsgálta meg, hogy a rendelkezésre álló vakcinákat arányaiban milyen gyorsan adják be az egyes tagállamok. A Politico azt vizsgálta meg, hogy az Európai Bizottság sokat kritizált vakcinabeszerzési gyakorlatán felül mi okozhatja az EU-n belüli oltakozás lassúságát. A lap szerint jelentős tényező a folyamatban a tagállamok saját oltási programjainak a hiányossága, amire a rendelkezésre álló vakcinaadagok kihasználatlansága mutat rá egyértelműen. Ebben a tekintetben Magyarország konkrétan a lista utolsó helyén áll, február végéig az akkori vakcinakészletünk mindössze 56 százalékát adtuk be.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1984
Én az epres-csokis fagyit szeretem.
A vanília olyan snassz!
1984
számok...

Meg kell tanulni újra élni - ne becsüld le az érzelmek erejét
Orbánék csak a gyűlöletet ismerik. Ez lesz a vesztük- a gyűlölet

www.youtube.com/watch?v=49tpIMDy9BE&list=RDK4LCOdhT0lo&index=5
Sámannus
Először a keleti vakcinákat akarják elsózni, ezért mindenképpen visszatartják a nyugati szereket, vagy másfelé is üzletelnek vele.
szaboria1
Csak számolni kell minimum negyed órát kell várni az oltott beteggel együtt, hogy nem lesz e rosszul. Így egy házi orvos 10 beteget olt be. A 4 órás rendelésből 2.5 óra erre megy el. Mert azért más fajta beteget is elkell látni plusz gyógyszereket is fel kell írni. A járvány óta csak telefonon tartjuk a kapcsolatot az orvosunkkal az alatt az idő alatt kétszer vérvétel miatt volt személyes találkozásunk.
Yoda69
Na erre orbanek majd sorosoznak egyet.
verőce21
Hülyének hülyék az ellenzékiek + buták, de erre még marad energiájuk, hogy a nyilvánvaló oltási eredményeket letagadják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.