Egyelőre titokban tartaná a grémium, mi lett a döntés a szokásostól eltérő időpontban megtartott Médiatanács-ülésen az FM 92,9 MHz rádiós pályázat ügyében, sőt maga a pályázó sem kapott értesítést a döntésről, és a Media1 is hiába érdeklődött erről a hatóságnál hivatalosan.

Döntöttek szerdán a Klubrádió sorsáról, de egyelőre titkolják, hogy mit

Fotó: Klubrádió, Facebook

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a szokásos keddi ülésezési időponttól eltérően ezúttal szerdán, 11 órán tartotta heti ülését, ahol több más napirend mellett foglalkozott a Budapest FM 92,9 MHz közösségi rádiós pályázat ügyével.

Ez az a frekvencia, amit a Klubrádió használt idén február 14-ig, azóta pedig kihasználatlanul áll – emlékeztet a médiaügyi szakportál.

„A frekvencia rádiós pályázatával kapcsolatban a hatóság nem adhat információt a sajtónak addig, amíg az érintettet hivatalosan és igazolhatóan nem értesítette a döntésről"

- indokolta a médiahatóság, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra a döntés tartalmát.

Ehhez képest a Klubrádiónál azt mondták a Média1-nek, és nem kaptak semmilyen értesítést a médiahatóságtól.

Forrás: Média1

Címlapkép: Klubrádió, Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Félnek a következményektől, de a miniszterálnoknak sem akarnak ellentmondani.
Nessy
A döntést már kedden, amikor a KARC FM utolsó pillanatban benyújtotta a pályázatát, borítékolni lehetett!
1984
Az ember, aki túl keveset tudott (1997)
Eladott Ország
“Magyarország a legcsaládbarátabb Európában.”
Mi lenne velünk, ha nem lenne az? Ha lefordítják csak ezt az egy mondatot a svédeknek, norvégoknak, finneknek, németeknek, akkor ne csodálkozzunk, hogy fetrengenek a röhögéstől, és egy istennek sem cserélnének velünk. Ha csak nem akarnának Karas Monikák (kérem tisztelettel, így írja a nevét, rövid o-val) lenni. Az ő családjára gondolhatott Selmeczi is, hiszen 1,3 helyett 4 millió forintot kap augusztustól Karas Monika. Ez háromszoros fizetésemelés. A bizottság nagyon röviden meg is indokolta miért:

“Időszerűvé vált a Médiatanács elnöke és tagjai, valamint az NMHH vezetői illetményének rendezése.”

Az Országgyűlés 2013. szeptember 9-én 248 szavazattal kilenc évre választotta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának elnökévé Karast. Jól bebetonozták a Fidesz-asszonyt annak idején, természetesen a szakmai szövetségeket kihagyva, Orbán ajánlására. Ügyvédként is leginkább fideszes médiumokhoz és fideszes politikusok jogi ügyeihez volt köze. A négymillió (nem hitel, közpénz, amit a mi zsebünkből rántanak ki megint) mellé még megilleti:

hivatali lakás,

személyes gépkocsihasználat,

további 400 ezer forint tiszteletdíj

youtu.be/TANYjZX5Rzg
almalibre
Felháborító, hogy egy szerda délben tartott űlés határozatáról, csütörtök reggelig nem készült el a leirat, nem lett aláírva, beiktatva, kipostázva és kézbesítve. Bezzeg a németeknél ez másodpercek alatt lezajlik, vagy legalább is vannak hülyék, akik ezt beszopják…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.