Végre vége a "ballib túlsúlynak", hiszen új hírportál ütötte fel a fejét a világhálón! A Békemeneteket szervező CÖF apraja-nagyja -minden bizonnyal- mélyen belenyúlt a zsebébe, (zsebünkbe) összedobták forintjaikat és úgy döntöttek, hogy a nemes cél érdekében, miszerint tájékoztatni kell a hon polgárait az igaz magyar hírekről, elindították hírportálukat 2022 Plusz címmel. Na jó, a Szerencsejáték Zrt. is adott bele valamicskét, mint támogató...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
2022 Plusz - ezt a címet melyik idióta találta ki?
Aranyat zabáló Vajna Timi díjat neki!

Vannak emberek, akik tudtukon kívül - csak úgy csuklóból - jövőbe látó, elévülhetetlen hatalmas igazságokat osztanak meg az emberiséggel.
Pl. Márai is, amikor azt találta mondani: "És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok"
Egy mondattal leírta a Orbán jelenlegi beteg fidesznyikes világát, ami a feudalizmusba akarja visszalőni Magyarországot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Sőt, a kommunista és az álliberális között...
Vagy zöldek és kommunista-demokraták között...
Nyírfa
@1984: Én is tudom. Az apám valódi volt. És nem járt templomba, mert nem volt vallásos. Az ő temploma a szívében és a cselekedeteiben élt.
istván irén
Ez a félszemű rühes dög a Dózsa Lacikájával aki meg vak hiszen nem ismerte fel ,hogy nem Ő van azon a bizonyos fotón .El mehetnek a tetves cöffel a jó kurva anyukba.
solidedge
Nem mindegy hogy hány felől szajkózzák a hazugságot. Az továbbra is hazugság marad. Mormális észjártású ember el nem olvassa. A CÖF is fog fizetni, mint a köles a rágalmazásokért, mint a Ripost és társai.
ómió
Kell is, ami "kikompenzálja" Gyuri gazdi "civiljeit"!
Nessy
A CÖF autentikus vezetői, Csizmadia, Széles, Bayer elvtársak! Ők még biztos emlékeznek, milyen volt "kommunistának" lenni. Egész jól megéltek belőle akkor, mint aktív résztvevői, és ma mint lelkes "komcsizók", Illiberális, bigott, köpönyegforgató fidesz hívők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.