A jóízlést és a méltányosságot nem kérdezem fel, mert tudom, hogy ezek ismeretlen fogalmak a nyilatkozó számára, de miért kell olyan ügyekben is össze-vissza hazugságot állítani, amelyeknek már semmiféle tétje nincs?! "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@justhpeter: Hogy kérdezhetsz ilyent? Ő sohasem hazudott! (Ameddig nem tudott beszélni)
RonaGyuri
arról nem is beszélve, hogy Orbán - ellentétben pl. Szájerral - nem ösztöndíjat kapott, hanem egy tanfolyamon vehetett részt. Pontosabban csak vehetett volna, valójában csak néhányszor odalátogatott: a szeptember végétől március végéig tartó tanfolyamra csak október közepén ment ki, majd karácsonyig, majd január elején 3 szor még kilátogatott, majd január végén végleg negligálta! =))
1984
Orbán egy patológiai hazudozó

"A személyiségzavar olyan mentális betegségtípus, amelynek jellemzője a viselkedés, gondolkodás és a hétköznapi tevékenységek egészségtelen merevsége, rögzülése. A személyiségzavaros egyén számára nehézséget jelent a különböző emberekhez és helyzetekhez való alkalmazkodás. Ez jelentős problémákat okozhat az emberi kapcsolatokban, a szociális szférában, a munkával, iskolával kapcsolatos tevékenységek során."

www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/idegrendszeri-betegsegek/szemelyisegzavarok-1-resz/36y7d6w

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.