Tiszta bolondokháza ami ebben az országban megy. Egy világjárvány legdrámaibb tombolása közben a Budapesti önkormányzati Szövetsége felajánlotta segítségét a kormánynak, azért, hogy minél előbb és minél gyorsabban lehessen átoltani az ország fővárosát, de az Orbán-kormány visszautasította a segítő kezet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a kormány szándékai tiszták ls egyértelműek: mocskos szemét bagázs, akiknek csak a bűnös város megbüntetése fontos!
Nessy
@RonaGyuri: A bosszúállás már a minimális értelmüktől is megfosztotta őket? Nem csak azokon állnak bosszút, akik rájuk szavaztak, hanem a saját szavazóikon is. Tud még valaki pártunk és kormányunk tagjai közül értelmesen gondolkozni, vagy már teljesen elvakultak a gyűlölettől?
solidedge
Orbánnak újra kellene olvasnia a Bibliát. Valószínű rosszul emlékszik a nagy kereszténységében a könyv tanításairól. Nem belerúgni kell a rászorulókba, hanem segíteni rajtuk. Amit ő művel ez valami új szekta hitvallása. A katolicizmus továbbfejlesztett változata, az idiótizmus.
RonaGyuri
@solidedge: ráadásul folyamatosan azt hazudják, hogy a gaz ellen nem segíti őket a vakcina elleni közdelemben, s most ők meg is teszik: AKADÁLYOZZÁK a fővárosét! =))
kissé felnőttem
űzzétek ki innen max kináig ott ossza a pénzt itt már mindent lenullázott holnap már késő kihalunk ha marad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.