Az ellenzéknek és a Fidesznek is három-hárommillió szimpatizánsa van.

A Fidesszel lelkesen rokonszenvező Nézőpont szerint is fej-fej mellett áll a kormány és az ellenzék

Fotó: pixabay.com

A Magyar Nemzetben publikálta friss, ezer fő megkérdezésével készített felmérését a Nézőpont Intézet, amely a közkeletű felfogás szerint lelkesen rokonszenvez a Fidesszel.

A 24.hu által idézett felmérési eredmények szerint a teljes felnőtt népességben fej-fej mellett áll a Fidesz–KDNP és a baloldali ellenzék tábora, a kormánypártoké 38, a baloldalé 37 százalékos. Ez azt jelenti, hogy mindkét politikai tömbnek nagyságrendileg hárommillió szimpatizánsa van.

Azt ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy a Fidesz–KDNP szimpatizánsai, a „biztos szavazók” továbbra is aktívabbak, mint a baloldali közös lista szimpatizánsai, azaz egy most vasárnapi választáson szerintük így kényelmes kormánypárti siker születne.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Erőteljesebb elcsalás lesz szükséges.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Lesz még ennek böjtje, kedves benézőpont.
Aki Én
Erőteljesebb elcsalás lesz szükséges.
1984
Akkor már tényleg bajban van a Fidesz - így nem lesz meg a 120%
nezelodo
Már a Nézőpontnál is azt mérnek, amit a Vezér hallani szeretne? Akkor jó az irány, csak így tovább fijjuk! Ha ilyen sikeres ez az intézet kideríti még azt is, hogy a brüsszeli bulin, a Józsin kívül ki volt az a tucatnyi fideszes aki jelen volt, a buzi üldözők pártjából!
Eladott Ország
nézőpon = fidesz = közpénzmillárdok
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_650/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/04/csak-a-fidesz.jpg
De hát mi mást is állítana az az intézet, melynek minden egyes felmérése szerint Magyarországon minden úgy tökéletes ahogy van, a mostani kormány pedig a valaha volt egyik legjobb? Ezek a felmérések ugyanúgy egy kampány részei, mint Bajkai István tej és tojás osztása. A cél az, hogy a változást akaró szavazókat megpróbálják meggyőzni arról, hogy minden próbálkozásuk hiábavaló. Ne higgyünk a propagandának, minden szavazat számít!
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_720/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/search-1019904_960_720.jpg
A Nézőpont Intézet ott segít ahol csak tud, az úttörők 12+1 pontja.
Eladott Ország
A Nézőpont Intézet alaposan körbekémlelt – mint Matolcsy mester, amikor értesült a remek hírről: mégsem az ő magánügye, hogy mire költi a mi pénzünket – és azt kellett látnia, hogy Magyarországon másfélszeresére nőtt a terrorfenyegetettség ÉRZÉSE. De tényleg. Esküszöm, még életemben nem hallottam olyan kutatásról, amelyik azt mérte volna fel, hogy mondjuk hová fajult a népesség körében akárminek is az érzése, de a Nézőpont Intézetnek én kételkedés nélkül elhiszek bármikor, bármit. Mráz Ágoston Sámuel és csapata már többször bizonyított, mint ahányszor erre nekem például igényem lett volna. Ők mutatták ki azt a kétségtelen tényt is, hogy az emberek többsége szereti a paksi bővítés GONDOLATÁT. Ezt 2014 februárjában derítette ki a kormánytól teljesen, de nagyon független intézet, azóta pedig nagyon sokat fejlődtek. Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,9 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
tudode
Valójában a Bibó-isták egyike Mráz Ágoston is, amelyről Stump István nevelőtanár 2011-ben nyilatkozott!!!
.
----- Milyen karriert futottak be a Bibó Szakkolérium diákjai?
.
www.google.com/search?q=soha+nem+l%C3%A1tott+magas+az+%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+2020&oq=Soha+nem+&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0j46l3j0l4.5477j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
..
Az egykori szakkollégisták karrierje - többek között:
-
Mráz Ágoston – a Nézőpont Intézet szakmai vezetője
.--------------------------------------------
.
Add tovább, szamár a végállomás, mert a fidesz alapítók selejtjei még ma is behálózzák az egész országot!, jobban összetartva, mint a másvallásúak!
tudode
@tudode: .
Helyesen

.----- Milyen karriert futottak be a Bibó Szakkolérium diákjai?
.
hvg.hu/itthon/20110804_bibo_szakkollegium_karrier_orban_fodor_ko
------------------------------
.
Nagypm egzotiKUS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.