Izrael a járvány elleni küzdelem világbajnoka. Mi nem tudunk világbajnokok lenni, de az Európai Unióban megvan az esélyünk rá, hogy a legjobbak legyünk − jelentette ki Orbán Viktor.

Meglepő dolgot mondott Orbán Viktor: Mi nem tudunk világbajnokok lenni
Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A miniszterelnök csütörtökön tárgyalt Benjamin Netanjahu izraeli és Andrej Babiš cseh kormányfővel Jeruzsálemben. Cseh kollégájával azért utazott Izraelbe, hogy megértse, hogyan vált az ország

a világjárvány elleni harc világbajnokává

és hogyan követhetjük a példáját. 

A miniszterelnök még nem tért vissza Magyarországra. Péntek reggeli bejegyzésében több képet is megosztott.

Harmatoznak az egek Jeruzsálemben

− fűzte hozzá bejegyzéséhez Orbán Viktor.

Forrás: Index
Címlapkép: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Földre vittük a járványt...
Vagy mégsem.
Ez nem egy bajnokság baszd meg. Aki így áll hozzá, az nagyon rosszul teszi. Ahogy látjuk is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Remélem nem talál haza. Ennek az ürgének elment a maradék esze is. Izrael annyi vakcinát vásárolt (Pfizer) hogy 104db jut 100 lakosra, ergo akit lehetett mind beoltották. Most látványosan visszaesett a halálozás. Mi még csak a szájkaraté szintjén ugatjuk a vírust. Húsvétra mindenkit beoltunk stb.
Nyírfa
És akkor a Bige-féle felmérés alapján a magyarok közel fele jónak tartja a járványkezelést...az ész tétován, egy helyben ácsorog. Nem értem ezt a népet.
Csupán fiatalkorom illúziója volt, hogy tehetséges és okos? Hány évtizede már, hogy nem ezt gondolom!
cikicakk55
Igen te G. Te megtudod tenni,hogy Európában a legyűlöltebb politikus legyél. Állj már be 12 órát dolgozni a nővérek és az orvosok közé te lehízott féreg. Soha életedben nem dolgoztál,azt sem tudod mi az a munka. Sehol nem vagytok a járvány legyőzésében. Ezt már azok sem hiszik el,akik eddig narancsködön át látták a világot. Beégtetek,nem kicsit nagyon. Nem az Adrián kellett volna luxusozni nyáron,hanem felkészülni a második hullámra. Lepaktáltatok a Kínaiakkal és az Oroszokkal egy olyan vakcináról,amit az Európai Gyógyszerügynökség nem fogad el. Így aki ezeket kapja meg nem mehet külföldre és itthon is csak egy dologra használhatja az igazolását. A 133 bátor emberrel az élen menjetek ágyat húzni,kacsát ágytálat,szoba wc-t üríteni. az elhunytakat segíteni becsomagolni. Ahhoz nem kell szaktudás,de hát nálatok ez nem is mérvadó,hisz Szíjjártó döntötte el azt is,hogy jó a vakcina,mehet az oltás.
Nyírfa
És azt már olvastátok, milyen szerződést hozott tető alá sz.ártó péter az oroszokkal?

444.hu/2021/03/11/orosz-vakcinaszerzodes-teljesen-egyoldalu-szerzodest-irt-ala-a-kormany

Képzeljétek el, mi lenne, ha még az EU ernyője sem lenne felettünk. Pl. azonnali megszállás. Putyin semmibe veszi ezt a kormányt, akkor törli bele a csizmáját, amikor csak úri kedve tartja.
Ja: orbán viktor nem követeli az oroszoktól a tiszteletet.
Mi lehet a kínai szerződésekben???
terlasz
A pénzünkből gazdagon fizetett dúsfantáziájú csicskái gyakran tesznek elé ilyen szövegeket.
Yoda69
O1G
Izraelben Pfizerrel oltottak, a kinai vakcinat a kozelukbe se engedtek, sot elvileg be sem lephet az orszagba olyan, aki kinai vakcinaval oltakozott. Elarulnad, hogy te hogyan lephettel be? Csak nem van egy Pfizeres oltasi igazolasod is?
olkt.net/amikor-a-hazug-embert-hamarabb-utolerik-mint-a-santa-kutyat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.