"Drámai a helyzet" – kezdi a posztot a Facebook oldalán Gyurcsány Ferenc.

Megszólalt Gyurcsány Ferenc: "Drámai a helyzet, most tényleg baj van"
Fotó: Facebook

Annyi koronavírusos ismerősöm van, hogy el se tudom hinni. Most tényleg baj van.

- folytatja. Majd arra is kitér, hogy ne higgyük el a propagandát.

Arra kérlek titeket, hogy egy percig se higgyétek el a kormánypropagandát: minden DK-s be fogja magát oltatni az EU által engedélyezett vakcinával, amint sorra kerül.

És arra kérlek titeket, hogy ti is tegyetek így. Hogy mihamarabb viszont lássuk egymást.

Ez a poszt megmutatja azt az összefeszülést amelyet a teljes baloldal ellen folytat a kormány, a kormányközeli lapok már egész egyszerűen csak  "Gyurcsány halálkoalíciójának" nevezi őket, akik szerintük még több halottat akarnak.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Helyes. En is csak az unio altal jovahagyott vakcinaval oltatom magam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
"Reggel, éjjel", vagy "este" szólalt meg?
Yoda69
Helyes. En is csak az unio altal jovahagyott vakcinaval oltatom magam.
Csizmás Kond
gondolom az asztrával fogja beoltatni magát...
Yoda69
@ómió: Bolsevikoknak jo a kinai vagy ruszki vakcina is. Mehetsz oltakozni.
Nessy
Már elnézést, de értelmetlen ez az egész háborgás. Felnőtt embereket oltanak, el tudják dönteni mit fogadnak el mit nem. Mit kaphat, mit nem, azt meg az orvos dönti el, nem a politikusok.
A Modernáról is mondanak mindent. Az allergiás reakció egyéni. nekem egy napig fájt mind a hét fejem, és ennyi volt. Vannak barátaim, akik Astrát kaptak, már a másodikat, és nem volt problémájuk. Allergiás reakció még egy aszpirintól is felléphet, ha nem tudja valaki, hogy érzékeny a hatóanyagára.
fergeteg
Várjad az E UNIJÓ által engedélyezett oltásodat hülyegyerek ?
Egyébként a kínai vakcina a legbízhatóbb. Régimódi, nincs minden szarral keverve.
Az orosz meg csúcstechnológia,harmadik generációs vakcina.
jesz
A bukása előtti utolsó pillanatokban több tízezer embertől vett el -8% -ot a párttársai lelkes szavazatával...ez a sok szarházi most újranhatalomra akar kerülni?
zsupumi
@jesz: Inkább ez a "szarházi", mint a tolvaj orbán. Biztosan nem volt tökéletes, de nem lopott, nem tömte ki a retyerutyáját és nem volt olyan cinikus mint ez a falusi törpe hájas okostojás.
1984
Az a baj, hogy nem vagyok biztos Gyurcsány Őszinte bánatában.

Nem az őszödi beszéde miatt, hanem a béna kormányzása miatt (Bajnai egy év alatt megoldotta azt, amit Gyurcsány évekig nem tudott !!!), és amiatt, hogy ő is felelős a mai helyzetért (a folyamatos kétharmadért, amivel a Fidesz tönkre vágta az országot), és az elbukott három választásért.
Sajnálom, de ez van - szerintem nem csak szerintem!
Gyurka80
"minden DK-s be fogja magát oltatni az EU által engedélyezett vakcinával, amint sorra kerül".. fletó ha így lesz, akkor nem sok szavazód marad!
kereső
@1984: Csakhogy Bajnai, azt a programot hajtotta végre, amire az mszp Gyurcsánynak nemet mondott. Ezért mondott le. Ezután jött a casting- keresték a miniszterelnököt, majd Gyurcsány javasolta Bajnai Gordont. - nem mellesleg Bajnai volt az egyik kulcsminiszter Gyurcsány 2006-ban felállt kormányában. Nem kissebbitem az érdemeit, de rebesgetnek aláiratott nyilatkozatot az mszp-s képviselőkkel, mert ez feltétel volt a poszt elvállalásának. Ez 2009! Ekkorra a fideSS már megnyerte a 2010-es választást, igy aztán nem nagyon tartott be, nem úgy mint addig.Csak, hogy tisztább legyen a kép.
TollerBela
Kedves Ferenc ! A felmérés szerint ez a jáványkezelés az egyik, a mit a derék nép példátlanul sikeresnek tart a fideszkormány részéről ! Talán be kellene állni a kórusba, ott pedig az első sorba, és agyondicsárni a kormány zsenialitását, remek húzásait, minden segítő tényezők sorra kizáró, erőszakos önfejűségét. Csápolni kellene, hogy csak párezer ember halt meg eddig, a katonák és a rendőrök a gépkarabélyt még nem is használták, a határainkon a katasztrófális államadósság ellenére 300 (bevallottan 50) ultraklassz Toyota terepjáróban csajoznak a határvadászok, a kormányrepcsi lassan elkopik a nagy dubajozásban. Tapsolnunk kellene talán a semmitmondó, vagy eltitkolt statisztikákhoz, minek azt tudni egy vágómarhának, hogy most jött el az ideje ?
1984
@kereső: "Csakhogy Bajnai, azt a programot hajtotta végre, amire az mszp Gyurcsánynak nemet mondott."

Nem ugatott, nem akart irritálóan valaki lenni, nem mondott őszödi beszédet, csak megcsinálta - egy év alatt!

Én is ellenzéki vagyok, de kimondom, hogy mit gondolok.
Ha itt sem mondhatom ki szabadon, amit gondolok, akkor semmilyen vagyok !!!
kereső
@1984: Miért ne mondhatnád ki? Az öszödit ne emlegesd- az mszp-sek többsége(ott fenn még a mai napig nem érti, és nem is hajlandó szembe nézni vele- pedig főleg nekik szólt).
Én kimondhatom, még akkor is, ha nem a szátok ize szerint szólok???
kereső
@sgl: Nem hiszem el! Ez tipikus- Gyurcsány a hibás azért, mert a fideSS karaktergyilkolta? Ha arra reagál nap-mint nap, a nap minden percében, amit a fideSS művelt vele, akkor nem sikerült volna a 2006-os hiány (9,6%) letornászása 2008-ra 4,6-ra, nem épült volna meg 700 km.autópálya, nem indulhatott volna be több mint 50 kórház felújitása , és nem lett volna kidolgozva a több biztositós eü- rendszer (ezért volt a szociálisnak csúfolt népszavazás, mert a fideSS-nek kell az a piac, majd csak figyelj)...és sok minden más sem. Persze ez ,ár történelem- hiszen az elmult 10 év teljesen felszámolta azt a Magyarországot. Felzabáéta szőröstül bőröstül , demokráciástól, jogállamiságtól sajtó szabadságig mindent., a harmadik köztársasággal együtt. Ezért nem értem , hogy sokan egyenlőslg jelet tesznek Gyurcsány és orbán közé.
kereső
@sgl: És már csak egy kérdésem van- volt-e valaki az mszp-szdsz koalicióban, egyetlen ember is, aki a Te szavaiddal élve "visszagyűrte a xart a fideSS papgájaiba???Vagy bárki más?? Ujságiró, közéleti szereplő???
simmering73
Én is úgy voltam vele, hogy csak a jóváhagyott nyugatival oltatom magamat. Csakhogy közben kegyetlenül eldurvult a helyzet, ezért most úgy vagyok, hogy ami jön azzal. Mert még mindig jobb egy régimódi vakcina, mint a halál, míg büszkén várok a nyugatira. Ettől függetlenül azt mondom, ezért a súlyos helyzetért és káoszért egyedül a kormány felelős.
1984
@simmering73: Én egy állat vagyok.
Küzdök Istennel, küzdök Sátánnal, megugatom a teliholdat, kétszer is leküzdöttem a koronavírust...

De nem vagyunk egyformák. Ha félsz, tedd amit jónak látsz a saját érdekedben.
Az vesse rád az első követ, aki...
1984
"megugatom a teliholdat kétszer is egy éjjel :)
A szuperhold a kedvencem - akkor aztán teli torokból!
Pálinkás Pál
@Nessy: az a baj azzal amit mondasz barátaidról../ második oltás /..hogy nincs semmi kontroll a hatékonyságról,mert lehet amúgy sem kapnák el..
Nessy
@Pálinkás Pál: Tudod, a fiam nem home office dolgozik, mert gépeket nem lehet otthonról programozni, szervizelni. Igy a kollégáival együtt terepen dolgoznak, szerte az országban. És amíg van, ha kevesebb is munka, mint egyébként, menni kell, mert a béreket, járulékokat, adókat, biztosításokat, meg sok egyebet amit egy vállalkozásnak ki kell fizetni, valahol meg kell keresni.
Pálinkás Pál
@Nessy: és ez mennyiben jön ide? annyit mondtam egyelőre hatásról vakcinaügyben beszélni dőreség..
Aki Én
Klárika Szoltsányi fészbuk!

Jön a megbízható nyugati is, csak nem tudjátok, mert azt nem fogadja személyesen a nemzeti ge-ci.
A héten pl. 120.000 Pfizer is jött.
Csak azt nem tudja megduplázott áron elcsalni ez a nemzetellenes hazaáruló.
Nessy
@Pálinkás Pál: Bocs. Nem írtam, hogy Astrát kapott. Az is jobb, mint a semmi.
Aki Én
@fergeteg: Csak azt nem tudni kinek adható.
Krónikus betegeknek pl nem ajánlott.
ómió
@Yoda69: Na, már te is másra hazudnád a tetves bolsiságodat!? Ennyire "zsenánt"? De akkor miért másra hazudod, miért nem szakítasz vele? Így hozzád nőtt?
Málna
"Minden DK-s be fogja oltatni magát az EU-s vakcinával, amikor sorra kerül."
Már amelyik megéri, hogy sorra kerüljön...
Döbbenet, amit Gyurcsány művel hónapok óta. Nálam egy életre elásta magát.
Aki Én
@Málna: Tudjuk, neked más a kedvenced.
,,Fegyverszállítmányok Észak-Koreából Iránba, mexikói drogbárók dollármilliárdjai, Oroszország valaha volt legnagyobb adócsalása - egy a közös bennük: a kínai vakcinákat Magyarországnak eladó cég korábbi tulajdonosa."

propeller.hu/itthon/3643348-hadhazy-ketszeresere-emelkedett-vakcina-ara-kina-magyarorszag-kozott?all#c3003832
Yoda69
@ómió: Itt csak te vagy egy tetves bolsevik kutya. Azt hiszed mert most fideSSes naci lettel, azzal lemosod magadrol, hogy rohadt bolsi munkasor voltal? Nem felejtunk!
terlasz
Oltassuk be magunkat kínai vagy orosz vakcinákkal, hogy utána ki se mozdulhassunk az országból?
Yoda69
@terlasz: orbannak ugy is az a celja hogy kilepjunk az Uniobol, onantol kezdve meg majd ujra vizum kell ha Ausztriaba akarsz menni. Igy majd most 2 papirral tobb kell ha utazni akarunk. Az elonye: a ruszkikhoz es a sargakhoz konnyebben tudunk majd menni
Madácsi Pali
@Málna: Tudod ki szervezte a botrányba fulladt hétvégi oltási kampányt? Ki keresett sok milliót a csődöt mondott informatikai rendszeren? Ki nem kötötte le a teljes uniós vakcina kereten? Ki nem oltatja be a hazánkba érkezett teljes vakcina készletet? Ki kényszeri a "zemberekre" az unióban nem engedélyezett oltásokat? Megsúgom, a felelős magyar quarmányt NEM A DK adja.
ómió
@Yoda69: Rámhazudnád a mocsokbolsi egódat, tetüfi!? Ez - látom - jobban terjed a bolsi tetübandád körében - és láthatóan te is elkaptad - mint a vírus! Mocsokhintés előtt azért, bolsi fajgörény, a Böszmeszart törölt le a szád széléről! Hátha úgy "hitelesebb" lesz!
Málna
@Madácsi Pali: Ezt a felelőtlen embert viszont a DK adja.
Yoda69
@ómió: Anyád húz magara te elmebeteg kocsog bolsevik cigany. Neked itt nem osztottak, menj egy fideSSes lapra gorenykedni.
NKF
Ki volt ez a marha,azt irja Gyurcsány demokratikusan választott elnök lett.Bunkókám,
Gyurcsányt még soha ,sem demokratikusan,sem sehogy!Megtorpedózta a Megyót úgy
került hatalomra!Apám jól mondta,míg élt:"jegyezd meg Fiam bolseviknak soha ne hidd el
amit mond"
kereső
@NKF: 2006. Mond ez a dátum valamit Neked? Egyébként Magyarországon, a magyar törvények szerint nem választunk miniszterelnököt közvetlenül, őt a győztes parlamenti párt/pártok jelölik és a köztársasági elnök ennek alapján kéri fel a kormányalakitásra.. Ezen az alapon orbánt sem választotta meg soha senki.Ne gyertek már ezzel a méltatlan /gyerekes"soha senki meg nem választotta", óvodás dumával.
terlasz
@NKF: Csak éppen 2006-ban Gyurcsány nyerte meg a választást a gyengélkedő MSZP-nek.
Legyünk korrektek és realisták!
division
@Yoda69: Oltasd, de tudd, a kínai is teljesen rendben van, és talán az véd leginkább a mutáns variánsoktól is. Ne politikai szinten nézd a dolgokat ilyen esetben.
Yoda69
@division: Vegulis szarrago megmondta a kinai vakcina rendben van :) Ezekutan biztos tuti, mert szarrago mindenhez ert.
ómió
@Yoda69: Ha elmebeteg köcsög bolsevik cigányt látnál, bolsi szarkupac, kukkants a tükörbe! Ott megláthatod! Sőt! Két legyet üthetsz egy csapásra, mert az ott egyben a véresmancsú bolsi görénybanda főcsáposa is lesz!
Yoda69
@ómió: Ne erolkodj bolsevik kutya. Mindenki tudja hogy patkany vagy.
ómió
@Yoda69: Ne hazudd másra a tetübolsi egódat, vörös patkány! Vagy már ennyire utálod önmagadat?
division
@Yoda69: Már mondtam, tudományos szinten próbáld nézni.
NKF
Fletónak,mindegy csak benne legyen a hírekben.Olyan mint Győzike,hazánk nagy büszkesége!
A többi tetüt már nem említem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.