Az Euronews a korábbi információkkal ellentétében úgy értesült, hogy az unió közös védettségi igazolványát mégsem kaphatják meg azok, akik kínai vagy orosz oltást kaptak. Egy csütörtöki zárt ajtók mögötti megbeszélésen hangzott el két uniós biztos részéről. Kedden a Bloomberg hírügynökség még arról írt, elfogadja az EU a tagállami vészhelyzeti engedélyeit is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Gondolom, vírusban is csak az eredeti kínai covid-19-et, de már az EU-n kívül kialakult - brit vagy dél-afrikai - mutánsvírusokat sem ismerik el.
kissé felnőttem
ha ha ha megint a politikai bölcseink lám megmondtam kismadár ...
Béla333
Mivel rövid időn belül kétféle vírus elleni oltás nem adható be, így aki a kínaival vagy az orosszal oltatta be magát, az ne tervezzen nyári nyaralást vagy utat az Unió területére, mivel lehet hogy nem fogják elfogadni a Szíjjártó által engedélyezett vakcinákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.