Megint repült a kedvenc gépe a politikai elitnek, pénteken délelőtt Dubajba repült Budapestről az OE-LEM lajstromjelű magángép – írja a 24.hu.

Megint utazik az elit, blokkolt jeladóval repült Dubajba a NER kedvenc gépe
Fotó: (illusztráció): Pixabay

A NER-szereplők által előszeretettel használt repülőként elhíresült Bombardier Global 6000 útját már nem jelezték a szokásos módon a nyilvános nyomkövető oldalak, mert a repülő a múlt héten felkerült a letiltott gépek listájára. 

Megint utazik az elit, blokkolt jeladóval repült Dubajba a NER kedvenc gépe
Fotó: 24.hu

Ugyanez a gép volt az, amely Orbán bejelentése után szinte azonnal hazarepült az Emirátusokból, a Mészáros család által is már használt magánrepülő „blocked” jelzés alatt repült egészen Dubajig, de az Al Maktoum International Airport közelében, leszállás közben néhány perce visszakapcsolták a gép azonosítóit.

Az osztrák cég tulajdonában lévő, de rendszerint a ferihegyi repülőtéren állomásozó gépet azt követően tiltották le a radaroldalakról, hogy a múlt héten egy újságíró megpróbálta lefotózni, ki vagy kik utaztak a gép fedélzetén, miután az az idén már sokadszor tért vissza a Maldív-szigetekről.

Forrás: 24.hu
Címlapkép (illusztráció): Pixabay

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Semmi extra...Tahóéknál turnusváltás volt,,,oszt jó napot. Mi csak fizetünk,,,egyébként meg magánügy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Valaki csak ügyes lesz, és azt is kideríti, hogy kiket szállít a gép.
Aztán név szerint, fotók kíséretében nyilvánosságra kell hozni, minden médiában, reggel, délben, este.
kissé felnőttem
a selejtért nem kell siránkozni aki önként megy azért én nem könnyezek bár mind menne orbán is aztán ha vissza sem tér egy sem nem nagy vesztesség valahogy csak megleszünk nélkülűk de tán egy könnyet sem ejt értűk senki én meg pláne nem
istván irén
@rokker33: Írmagja se maradjon egyiknek se Dögöljenek a rohadt köjkeik is
lampa laz
@Yoda69: nyáron is akkor húztak el az Adriára putrissal az élen, amikor több Balatont javasolt a népnek. Ez a sok bunkó újgazdag már fuldoklik a kapott pénzbe, szórják is ész nélkül luxusra, mert nem ésszel keresték, szerezték, hanem kapták ettől a rohadt féregtől.
kissé felnőttem
én kértem a mult hétre de senkit nem hatott meg a kérésem pedig 7-en lettünk volna mint a gonoszok bakker nem nereghettem.
simmering73
Érdekes, hogy az illiberális énekkar nem jelent meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.