Elrendelték a letartóztatását annak a férfinak, aki autóval áthajtott haragosa lábán, majd karóval bántalmazta – közölte a Budapest Környéki Törvényszék.

Elgázolták, majd karókkal ütötték haragosukat Pilisen
Fotó: police.hu

Az eljárás adatai szerint a gyanúsított és a sértett korábbi konfliktusok miatt haragos viszonyban volt. Március 5-én a gyanúsított és három társa autóval hajtott át Pilisen, amikor észrevette az ott gyalogló sértettet. A gyanúsított elhatározta, hogy elüti haragosát, ezért felé kormányozta az autót. A sértett többször is elugrott a kocsi elől, de egyszer áthajtott a lábán a jármű. Ezután az autóban ülők kiszálltak és karókkal ütötték a földön fekvő sértettet, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Monori Rendőrkapitányság súlyos testi sértés és más bűncselekmény miatt indított eljárást. A bűnüldöző hatóságok szerint a gyanúsított esetében fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye, és a bűnismétlés megakadályozása is csak a letartóztatásával érhető el.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája távmeghallgatás útján megtartott ülésen elrendelte a férfi letartóztatását április 12-éig. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem végleges, de végrehajtható.

Forrás: MTI

Címlapkép: police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
Nem cigányok.

Azt tudtad, hogy pár éven belül Magyarország összlakosságának 25(!!!) százaléka cigány lesz?
1984
Dugig van zsidókkal meg cigányokkal.
Ez egy elbaszott ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.