Az NNK szerint minden háziorvos köteles részt venni a védőoltási programban, ez az alapellátási tevékenységben kötelező feladat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@pécsi: Hagyd ez a senkiházit, unatkozik otthon a karanténban, nagy eséllyel valami 150 centis vézna gyerek, aki összeszarná magát ahogy egy rendőr rászólna. Valószínűleg otthon sem beszél vele senki, ahogy itt sem (engem leszámítva olykor, amikor már megsajnálom a vergődését) :-)
Nessy
@karma1: A napi terhelést még úgy ahogy elbírta az EESZT. Néha háromszor futott neki az asszisztens a recept feltöltésnek. Nekem már sok minden ki van mentve az "asztalra", hogy könnyebben belépjek, ne kelljen várni, aztán az ügyfélkapun belépve keresgélni azt a rendszert, amit épp használnék. De a korosztályomba nem 100% a felhasználói arány. Most az első hullám után, okulva a tapasztalatokból bővíteni kellett volna az egészségügyi, oktatási rendszert, hogy tudja kezelni a felhasználók számának hirtelen megugrását.Sok mindenben nem lépett időben a kormány, hiába szóltak a szakemberek,hogy ez még csak az "előzetes bemutató" volt, az előadás még hátra van. Persze az íróasztal mellől a bársonyfotelben ülve könnyű rendeleteket gyártani, de részletekkel ott sem foglalkoznak. Itt az eredmény, és lesz még rosszabb is, amikor rövidesen az egészségügyi ellátás, az oktatás teljesen padlót fognak.A többi meg jön szépen sorba. Dominó elv.
division
@karma1: Ma attól összeomlott a rendszer, hogy két osztálynak akart egyszerre órát tartani az angol tanár. Ez van. Immáron csak heti 3 óra lesz tartva, a többi megy a classboxba házi feladatnak, az órai vázlat meg jön PPT - n.
karma1
@division: Ez elegge szomoru, mivel azt hiszem, a czunyine pont az oktatas digitalizalasara lett szerzodtetve, asszem, mint miniszteri biztos.
Nem vagyok benne az oktatasban most, de bennem azert eleg erdekes kerdesek merulnek fel... Ha az online oktatas nem "konzerv", vagyis eppen a jelen idoben mukodik, akkor mit tesz egy szulo, ha mondjuk van egy 7, egy 10 meg egy 16 eves gyereke, es mindegyikuknek "real time"-ban van oktatas? Akkor 3 gyereknek hogy fog menni az oktatas? Lehet-e "konzerv"-ben leadni 2 gyereknek az orat, mig a 3. online-on van? Mit csinalnak egy elsoosztalyossal, akit eppen az irasra kell megtanitani? Nekunk Olgi neni nagyon sokszor megfogta a kezunket, amig a nagy postaironnal az ujsagpapir hasabjain gyakoroltuk a betuket, hogy a ceruza/toll jo tartasat gyakoroltassa be velunk, hiszen nem mindegy, hogy a kovetkezo 80-90 evben hogy fogjuk a tollat? (Mert lehet, hogy ezeknek a kisgyerekeknek mar a szuleik sem tudjak helyesen fogni a tollat, mert annak idejen oket mar nem egy lelkiismeretes tanar tanitotta a betuvetesre).
Lenne meg egy csomo megoldando kerdes, csak azt nem ertem, hogy miert kell nekunk ujra feltalalni a melegvizet, miert nem vesznek at egy az egyben kivaloan, evtizedek ota mukodo komplett tavoktatasi rendszereket, pl. Finnorszagtol, Svedorszagtol. Naluk eloszor a te've'n ment a tavoktatas, es az is sikeres volt, tehat ahol nincs internet, de tv van, akkor azt is lehetne alkalmazni. Igaz, akkor a sok ingyenelonek nem lenne hol parkolnia...:(
karma1
@Rockxy: Haaat, tudod, hogyha a farkara lampast kot, akkor ejszaka is,... Tenyleg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.