Nehezen szülte meg, de végre kimondta.

"Népszerűség és elutasítottság" címmel jelentkezett új videóval Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás egyik miniszterelnök-aspiránsa, Hódmezővásárhely polgármestere.

Mondanivalójának lényege az volt, hogy ha az előválasztáson Dobrev Klára győz, és ő lesz Orbán Viktor kihívója, akkor véleménye szerint újabb Fidesz-kétharmad ül az ország nyakára.

Márki-Zay üzent a DK-szimpatizánsoknak – akik szerinte fontos részei az összefogásnak –, hogy lássák reálisan ezt a kérdést.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Szeparepa2: Egyetértek. Diktatúrát nem lehet békés úton leváltani. Ezt persze csak nagyon kevés politikus meri nyíltan kijelenteni mert jogi következményei lehetnek. Talán Hadházi Àkos volt az aki mert beszélni erről és ő az akcióival mutatja is mit kellene tennünk. Az MTVA épületénél megüzente nekünk, ha nem vagyunk képesek százezren hetekig blokád alá venni, akkor várhatjuk a sültgalambot, nem fog változni semmi.

Orbán nem fogja önként átadni az ország vezetését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Eladott Ország: Megkaptad már a vakcinát?!
verőce21
Orbánnak Dobrev Klára a lottóötös...!
csak úgy....
@verőce21: neked és lölönek+ az orbán? :)
mi vóna ha kieggyeznénk abban,hogy orbán- ferkóstul ,kisz múltastól mennyen végre a jó büdös pétschába? persze neked orbánra koslatónak ez nehéz vóna..
verőce21
@csak úgy...: Neked mi vóna az igazán nehéz, te Mafla?
Talán befogni a pofádat...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.