Az élet sokszor felülmúlja legvadabb elkézeléseinket is. A rendőrség mai közleményében olyan esetről számolt be, amit csak paródiasorzatok történetében tudtunk volna elképzelni. A Mi kis falunk stábja mind a tíz ujját megnyalná egy ilyen hajdú-bihari történetért. Stokinak is bejönne ez a villogó. Így verték át a nőt Martinkán.

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: csapoistvan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nos ha már említésre került ennek marhaságnak a stábja, pontosabban az agyament szerzői meg kell szólaljak. Néhány hete egy barátom, akik nézik ezt az izét, sőt valamiért időnként fel is veszik, áthívott, hogy nézzek meg egy részt. Tudván, hogy a választási rendszerek az egyik szakterületem érdekelte a véleményem. Nos meg kell mondjam, hogy ez nem paródia egy szörnyűséges butaság ls tudatlanság. Egyértelműen okadatolván, hogy semmit sem tudnak a témáról. Ha előveszed a vonatkozó előírásokat könnyen látható, hogy nincs egyetlen momentuma sem, ami csak - akár viccként is - hasonlítana a helyhatósági választásokra!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.