Hadházy Ákos Facebook bejegyzésben osztotta meg ma délelőtt, miszerint egy mélyen megrendült család arról tájékoztatta, hogy pár napja elhunyt édesapjukat a kormány gyógyultnak nyilvánította és feloldotta a karantén alól.

Koronavírusban elhunyt, pár nappal később a kormányhivatal gyógyultnak nyilvánította
Fotó:Pixabay

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fejetlenség csimborasszója. Félelmetes ma magyarnak lenni ebben a kilátástalan fideszsújtotta országban. Európa szégyene vagyunk a párját ritkító járványügyi adatokkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
csodálkozik valaki?..el vannak foglalva a kínai vakcinával ellopott pénz átmosásával...
gina
A sok elmebeteg elvarázsolt fidesz hivők még ezt is csalásnak nyilvánitják, kivánom a sok fidesz idiótával ez történjen, már semmi nem érdekli ezt a szar patkány bandát. régen fára akasztották volna mindet...mi kell hogy történjen hogy ez a patkány fidesz és bandája a süllyesztőbe végezze... de közeleg a vég, félnek a mocskok, ezért minden csak rágalom ugye???
Yoda69
Csak a hatter adatbazissal van problema megint. Majd kasler mester leszinkronizalja, amikor eppen nem keresgeli Matyas kiraly bordait.
csipetke
Egészen hihetetlen,hogy milyen teszetosza,töketlen módon intéz mindent a kormány a járvánnyal kapcsolatban. Nem engedik,hogy az önkormányzatok megszervezzék az oltást,mert akkor a dicsfényből,ami orbánnak alanyi jogon jár,másra is vetüljön egy adagnyi. Ráadásul így a fidesz betanított papagájai nem szajkózhatnák,hogy az ellenzék oltásellenes,a vírusnak drukkolnak,és a többi hasonló f@szságot.Se oltási terv nincs,se egy normális ember orbán körül.Valamiért csupa defektes bólogatójancsit gyűjtött maga köré,akik arra jók voltak,mikor Sorosozni,Brüsszelezni, meg az ellenzéket szidni kellett,de most,hogy itt a valódi ellenség,ezek a paprikajancsik kevésnek bizonyulnak. A mostoha-unokám,aki informatikus mérnök,azt mondja,hogy nem hiszi el,hogy nincs a fidesznél olyan informatikus,aki részletes,mindenre kiterjedő oltási tervet tudna csiholni rövid időn belül. És lám,nincs nekik ilyen...Van káosz,és zűrzavar...Ja,és az oltópontok. Ott van az a sok rohadalmas stadion, üresen,( vírus nélkül is üresen,mert nem mindenki focibuzi) ott aztán lehetne távolságot tartani,"oltakozni",némi kis átalakítással
justhpeter
Amit járvány ügyben látunk, az a NER igazi szintje. Tudatlan, érzéketlen, viszont pofátlan. Többek között ezért is kell váltani 2022-ben.
simmering73
A fejetlenség csimborasszója. Félelmetes ma magyarnak lenni ebben a kilátástalan fideszsújtotta országban. Európa szégyene vagyunk a párját ritkító járványügyi adatokkal.
134.bátor
@gina: èn sem tudom,minek kène már törtènni,hogy eltűnjenek vègre. Ha a dagadt a szájukba szarna,sorban állnának repetáèrt..
TollerBela
Milliárdokat pocsékolnak információs rendszerekre, adatbázisokra, de akinek használnia kellene azokat, az egyszerűen nem érti az egészet. Módszetanilag van elcseszve, mikor jönnek már rá, hogy részekből áll az egész, nem lehet egy országot egyben lenyelni ! Még próbálkoznak ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.