A rendőrség befejezte a helyszínelést, a forgalomkorlátozás megszűnt. A rendőrség a helyszínen készült fotókat hozott nyilvánosságra.

Szívszorító képek érkeztek a három halálos áldozatot követelő baleset helyszínéről a 4-es úton

Fotók: police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. március 14-én 6 óra 30 perc körül a 4. számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között – írják a police.hu-n.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy Nyíregyháza felől közlekedő személygépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött a szemből közlekedő kisteherautóval.

Szívszorító képek érkeztek a három halálos áldozatot követelő baleset helyszínéről a 4-es úton

Az egyik autó kigyulladt.

A baleset következtében a személygépkocsit vezető 31 éves férfi és a kisteherautó 39 éves férfi sofőrje és 21 éves férfi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást 10 óra 52 perckor feloldotta. A forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
a képeket elnézve ,nem andalogva mehettek..
SÍva
Nyírbogdány-Nyírtura. Szabolcs? Csak nem jogosítvány nélkül vezető volt a tettes aki elvette a szabályosan közlekedők életét? Megkockáztatom, hogy a "víribe vót a vezetís".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.