Novák úgy vélekedett: az országgyűlési választáson várhatóan csak három listából lehet választani: a Fidesz és a „balliberális szivárványkoalíció" mellett a Mi Hazánk Mozgalom kerül a szavazólapokra. A programja egyedülálló. Az övék az egyetlen ellenzéki párt, amely népszavazást tartana Magyarország EU-tagságáról, bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, hazahozná a magyar honvédeket Afganisztánból és Irakból. Amelyik vagyonadót vetne ki a milliárdos oligarchákra, eltörölné a képviselők mentelmi jogát, hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt, védené a magzatok életét szívhangjuk meghallgattatásával, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, leállítaná cigányügyi programok finanszírozását, illetve kivonná Magyarországot a strasbourgi bíróság joghatósága alól – közölte. Továbbá szegregálna az oktatásban, bevezetné a szibériai bérrabtartást, visszaállítaná a halálbüntetést, tűzparancsot adna a honvédeknek az erőszakos határsértőkkel szemben és betiltaná az...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: az is lehet, de ha tovább hülyíti a népet ezzel ammesével akár közel is kerülhet...mert ma csak az ilyenre harapnak.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nos..akinek 20-nál több az IQ-ja..az pontosan tudja ,hogy a szibériai rabtartás..meg a trianon megfúrása hamvába holt ötlet...Trianonnal érintett országok egy nap alatt megszállnának minket..és akkor tóth lacika megint a kötélen végezné..
Csizmás Kond
@Horizont: ...és szerinted lesz belőle valami ?...B Gyula is megigérte volt...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ennél nagyobb hülyeségeket is elhittek már...
NKF
Egyetértek,vissza a halálbűntetést!Most meg mi van?Lecsukják a rohadékot (tisztelet a kivétenek) mert ilyen példa is akadt már! Bevonul,ül pár évet és kijön 25 millióval a zsebébe.
A magyar igazságszolgáltatás így néz ki! A baloldal meg mind bolsi unokák!
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha a remény hal akkor elúszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.