Trükköztek a vakcinabeszerzéssel. Úgy telt egy év, hogy pénzt fialtattak a nép nyomorúságán. Kilopták a szemünket, de megbüntetik azokat, akik szólnak a szemétségeikért. Szajkózzák a hazugságaikat, s hehegnek rajta esténként, amikor visszatérnek Dubajból a kormánygéppel. Rab László szŰrreál összefoglalója a 10-es hétről. A végén csattan a és Demeter Tesco Gazdaságos Szilárd.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Tessék máris figyelni, mert nem a szokásos longitudinális (hosszanti elrendezésű, mint a kereszténnyé fajzott nem homoszexuális magyar politikusok háreme) lesz a híradásom, úgynevezett hírfolyam, hanem ahogy esik, úgy puffan. Mert időnkét ki kell menni a konyhába a sparhelthez, mert a hidegben elgémberednek az ujjaim. Januárban hivatalosan 39 en fagytak meg, – természetesen, ahogy illik ma minálunk- krónikus okokból. A többi krónikus szegény már nincs leltárban, ezért ők hivatalosan, TAJ szám hiányában nem is fagytak meg.További rövidhírek: A várúr kegyelméből az országhatár magyarító inverterként működik, és nyaloncai osztódással gazdagodnak. A dubai dollármilliárdos támogatott magyarrá fejlődött, a Forbes két oroszt is a leggazdagabb magyarok között említ, a Lölö bácsi vagyonát a válás után olyan sikeresen megfelezték, hogy 70 milliárddal gyarapodott. A német birodalom összeszerelő-üzemeként működtetett Magyarország-portfóliója gyarapodott; az emberi erőforrás-fakasztó kolostorszolga összeszereli Mátyás királyt, és végül 133 bátor ember a Károlyi-féle földosztást érvényteleníti, és a 133 napos Tanácsköztársaság népjóléti vívmányait a munkásosztály öntudatával hipóban összemosva kormánypropagandával leoltja, és Attila reinkarnációjának stoplis csukája pedagógiai okokból és miheztartás végett a libernyák Európa térd fölötti mandulájára talpal."
Kiegészítés: Nem fagytak meg, csak többségében idős krónikus alapbetegségekben haltak meg.
Eladott Ország
ma, 19:19 ◘ Vizuálisan: "Attila reinkarnációjának stoplis csukája pedagógiai okokból és miheztartás végett a libernyák Európa térd fölötti mandulájára talpal." ... itt én vagyok a demokrácia
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/102561686_871400576673184_540041585706926080_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7tQ0ccnbBDYAX8GNkCY&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d02b23ee8a72540ef0cb65cec3ba4537&oe=607273E5

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.