Az Európai Unió szerinte egy idegen ideológiát akar a magyarokra kényszeríteni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a manusz sem komplett. Azért a fene nagy szuverenitás mellett jó jönnek a Brüsszeli milliárdok.
Az oltást még itthon sem tudják megszervezni. Lelkesen ajándékozzák el az általunk fizetett vakcinát!
Egyetértek sgl javaslatával.
Pálinkás Pál
semjént hobbiához híven ki kéne lőni...kiadni rá a kilövési engedélyt!
Peller Anikó
@Semmilyen: már csak a határon túli idegen országok szavazataira számíthattok gecik. Na meg a simára csiszolgatott csalás hazugságokra.
Egy korsó hideg barna
Hogy képzelted, paraszt?
Átmegy 50 orvos a Kárpátaljára és elkezdi oltani a magyarokat, kihagyva az ukránokat,ruszinokat és a többi töredék csoportot?
Esetleg buszok járják a vidéket , a magyarok felszállhatnak rá ,a többiek nem, és a Záhonyban, Tiszabecsen stb felállított oltópontokon beoltják az utasokat és visszamennek új áruért?
Szerinted füstölnének még a magyarok házai, mikor visszaérnek?
Giovanni Alba
" ha mindenki megkapta az oltást Magyarországon, aki regisztrált, akkor véleménye szerint segíteni kell a „határon túli testvéreinken” is, hogy vakcinához jussanak. Ez praktikusan a kárpátaljai magyarokra vonatkozik, hiszen a szerbek jól állnak az oltással, és a többi szomszédunk uniós állam, így azokban is oltanak"
Az ördög a részletekben lakozik. Azt mondja a fővadász, hogy a hazai regisztráltak után oltsunk Kárpátalján. De mégis, milyen alapon? Ők is regisztráltak már? Ha igen, milyen alapon, ha nem, akkor miért fontosabbak nekünk a magyarországi magyaroknál? Mi lesz az itthoniakkal, akik valamilyen ok miatt nem regisztráltak? Ők már nincsenek is, ők nem számítanak?
Valószínűbb az, hogy ez a képmutató lény meggondolatlanul nyilatkozgat, most éppen vidnyánszki brancsának nyal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.