Az ellenzéki pártok vezető politikusai közös videót készítettek március 15-e alkalmából. A szocialista Kunhalmi Ágnes azzal kezdte, hogy   “az elmúlt 173 év megmutatta, hogy a demokráciáért minden generációnak, minden társadalomnak újra meg újra meg kell harcolni.”   „Amikor a nemzet nem szabad, akkor nem az számít, hogy miben különbözünk egymástól, hanem az, hogy mi […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Köszönet a remeénysugárért!
.
Gyász az, hogy mivé silányodott a III. Magyar Köztársaság, amikor leállt az egész ország, kivetítőkön sugározta a TV minden otthonban, munkahelyen
.
----- A III. Magyar Köztársaság kikiáltása (1989)
www.youtube.com/watch?v=ANvHmcbQ8EI&t=1028s
---------------------------------------
.
Az ország szégyene az, hogy egy fatornyos falú gyermeke, aki fölgyütt Pöstre szerencsét próbányi, és beletuszkolhatta a hokizsebébe az alapjogoktól kezdve az egész országot!
Béla333
Mi küzdjünk a szabadságért, az igazságosságért, miközben a politikai "elit" egyes tagjai meg szelíd forradalomra biztatnak és a jelek szerint nem szeretnének senkit sem elszámoltatni a köztörvényes bűncselekmények elkövetéséért.
Igaz Geri? Molnár Zsóóóóti? Puch Laci?
És most befúrjátok magatokat az ellenzéki összefogásba? Hogy kellő időben szétromboljátok azt?
Eladott Ország
A fidesz jobboldali, mindenki más pedig baloldali. Ez nem igaz, már csak azért sem, mert a fidesz nem jobboldali és távolról sem baloldali mindenki más. Azért háborgunk, azért tiltakozunk és azért nem fogadjuk el az eredményt, mert a fidesz és közpénzből fizetett cselédei kiszorította az ország több mint felét abból a demokratikus jogból, hogy beleszólhassanak az ország sorsába. Ez erről szól, nem a fideszről, nem az MSZP-ről, nem a Jobbikról, nem a DK-ról, nem az LMP-ről , PM-ről. A demokráciáról szól. Demokrácia pedig egypártrendszerben nem létezik. Tizenegyedik éve egypártrendszerben élünk, tizenegyedik éve a választópolgárok több mint felének nincs beleszólása a saját dolgaiba. Sőt, nem csupán beleszólása nincs, de el kell viselniük, hogy a miniszterek elnökétől a legutolsó megélhetési tollforgatóig hazaárulónak, idegenszívűnek, Soros-ügynöknek, idióta baromnak, élősködőnek titulálja bárki, akinek ez az érdeke.
Soha a büdös életben egyetlen párt sem buherálta meg úgy a választási rendszert, hogy 47,36 százalékos eredménnyel kétharmadot tudjon szerezni a parlamentben egyedül. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a fidesz milyen elvtelen és erkölcstelen módszerekkel érte el ezt a választási eredményt - a választási törvény átírása, a választási körzetek átszabása, a közmédia pártpropagandistává züllesztése, a vidéki lapok pártújsággá rohasztása, a külhoni magyarok szavazati jogának megadása, majd a szavazatok felvásárlása, a szervezett szavazószállítás Ukrajnából, az egyház lefizetése a szavazók befolyásolására, a külföldön dolgozó magyarok voksolásának megnehezítése, a közpénzből kivitelezett adományosztás - de még így is kevesebb, mint a szavazatok felét sikerült bezsebelni és nagyon erősen kétséges, hogy a gyanús esetek (igen sok tévedés a szavazatszámláló bizottságok részéről, az NVI rendszerének állítólagos lerohadása, a rengeteg érvénytelen szavazat, a tévedésből más pártoknak jóváírt voksok) nélkül meglett volna-e a kétharmad. Szerintem nem.
Nessy
@Eladott Ország: Gondolod, hogy a bigott, szűk látókörű, illiberális szavazók ezt elismerik? Egy részük anyagi érdekből, egy részük vakhitből, egy részük pár kiló krumpliért. A határon túliakat meg nem érdeklik a továbbiak, nem ők vállalják a voksuk következményeit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.