Kétségbeesett segélykiáltásnak beillő felhívás jelent meg hétfőn délután a Magyar Orvosi Kamara Győr Moson Sopron Megyei Területi Szervezetének Facebook-oldalán. Zavarokról, fenyegetésekről és cenzúráról írnak.

Győri orvosi kamara: félrevezetik a lakosságot, totális a cenzúra

Fotó: pixabay.com

Szinte minden háziorvos jelzi, hogy a lakosság félrevezetése komoly nehézséget okoz a mindennapi munkájukban – olvasható a kamarai szervezet oldalán.

A betegeik elégedetlenek, sokszor agresszivak, mert a közmédiából azt hallják, hogy van elég oltóanyag, a hétvégeken is oltanak, s kérdéseikkel nyugodtan forduljanak háziorvosukhoz. S a tapasztalt problémákért a háziorvosukat, teszik felelőssé, gyakran rajta kérik számon, néha támadják, vagy fenyegetik az elmaradt, vagy még meg sem érkezett oltások miatt

- írják.

Sajnos a COVID járvány egyre nagyobb veszélyt és terheket okoz szinte mindenki számára. Háziorvosok, kórházi, szakrendelői orvosok és ápolók hetek, hónapok óta küzdenek, dolgoznak és egyre nehezebben viselik a terhelést.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a lakosság, az önök tájékoztatása hiányos, gyakran téves, vagy félrevezető.

Totális cenzúra van. A kórházakban dolgozók nem nyilatkozhatnak, nem mondhatnak véleményt, a különböző médiák saját érdekeik, pártállásuktól függően torzítva, egyoldalúan informálják önöket

- olvasható a Facebook oldalon.

A győri orvosok így foglalták össze a legégetőbb problémákat:

1. Jelenleg nem áll rendelkezésre a háziorvosoknál és a kórházi oltópontokon sem minden regisztrált számára elegendő oltóanyag.

2. Az oltandó személyeket alapvetően nem a háziorvosaik jelölik ki és a beoltás sorrendjét sem tudják döntően befolyásolni.

3. Az oltások központi elosztásánál számos zavar észlelhető folyamatosan. Ezért sokszor elmaradnak leszervezett, megbeszélt oltások, egy térségen belül is nem logikusan kapnak oltást.

E miatt egyes parxisokban sokszor az idősebbek, magasabb kockázatúak még nem jutnak oltáshoz, miközben ugyanabban vagy a szomszédos területen már alacsonyabb rizikójú jóval fiatalabbak is oltáshoz jutnak.

4. A különböző oltások előnyeit, kockázatait és az oltásokról rendelkezésre álló megbízható tudományosan megalapozott ismreteket, nem sikerült széles körben a lakossággal és az orvoskollégákkal sem megismertetni.

5. Az oltást végző háziorvosokat

nyomásgyakorlással, fenyegetéssel és egyeztetés nélküli, egyoldalúan megállapított, gyakorlatilag megalázóan alacsony díjazással “motiválják, ellentételezik”.

Ami tovább fokozza a kimerült és rendkívül stresszelt orvoskollégáink nehéz helyzetét.

6. Az oltást végző háziorvos kollégák nagyon gyakran sem adminisztratív sem más logisztikai támogatást sem kapnak az oltások szervezéséhez, végzéséhez.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS COVID oltásokról ! Tisztelt Polgártársak, Sajnos a COVID járvány egyre nagyobb veszélyt és...

Közzétette: Magyar Orvosi Kamara Győr Moson Sopron Megyei Területi Szervezete – 2021. március 15., hétfő

Forrás: Facebook

Címlapkép: pixabay.com

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom ,így megy ez országszerte..A húgyagyú Semjén meg már a határon túli tezsvíírjeit akarja oltogatni...Viccország..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Gondolom ,így megy ez országszerte..A húgyagyú Semjén meg már a határon túli tezsvíírjeit akarja oltogatni...Viccország..
Nessy
@sgl: Ők is mondják! Csak ezt most jobban publikálták. Miután ellenzék lassan csak a facebookon tud megszólalni, nem minden kerül kiemelésre.
zsupumi
Egy hozzátartozómat ma elvitte a mentő egy kméti. otthonból aki kb. 1 hónapja gyengélkedik /szívelégtelenség, cukor, magasvérnyomás/, majd egyenesen betettek egy covidosokkal teli szobába. A kérdésemre, hogy miért, a válasz az volt, hogy először vizsgálgatják és ha kiderül, hogy nem covidos , akkor majd elhelyezik a megfelelő osztályra. Tehát először a covid osztály, s ha megmarad utánna jöhet az áthelyezés. Csodálkozunk a napi számokon ?
kereső
Nagyon várom a többi megyei/területi kamara tájékoztatását, különös tekintettel a házorvosi tagozatéra. Hiszen az oltás teljes egészében az Ő felelősségük, még akkor is ha sem a vakcina elosztásban, sem az adott időpontban oltandók névsorába semmiféle bele szólásuk nincs.
Gazella
Ez jogos! Én is pont ott melózok.. nem véletlen írtam, hogy káosz ami az oltopontokon megy.
Gazella
Szarkati csaba szikora ott a faszbukon!! Melyik megyéből való vagy??!!
balos
@Gazella: A szargyártó személyi testőre a pottyantos rötyin!Imádja,ha a higja jön!
Aki Én
@zsupumi: nehéz erre szavakat találni. És sajnos manapság kételkedni sincs okunk ilyen hírek hallatán.
tudode
Válámi van, de nem az igázi (Rajkin), mert iparszerűen űzi az, aki talán maga sem udja hol áll a feje!
.
Nem futja a lakosság tájékoztatására a csekélyke, annyi lóvéból a lakosság tájékoztatására, amelyből egy megyét fel lehetne építeni az ócsai lakótelep 2,4 milliárdjához viszonyítva
.
Nevezetesen:
----- Csaknem 100 milliárdot költhetett Rogán Antal tárcája kormánypropagandára
.
hvg.hu/gazdasag/20200120_miniszterelnoki_kabinetiroda_zarszamadas_kormanyzati_kommunikacio
.
www.google.com/search?q=Rog%C3%A1n+Antal+140+milli%C3%A1rd&oq=Rog%C3%A1n+Antal+140+milli%C3%A1rd&aqs=chrome..69i57j33i160.13512j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------------------
.
De ami feltűnő, a próbáljunk nagyok lenni jelszóval, hogy azt írja az újság, hogy
.
----- Kínos találkozón fedte fel a kínai elnök mi lehet a radikális magyar kormánydöntések egyik mozgatórugója
.
www.portfolio.hu/gazdasag/20210210/kinos-talalkozon-fedte-fel-a-kinai-elnok-mi-lehet-a-radikalis-magyar-kormanydontesek-egyik-mozgatorugoja-469220#
---------------------------------
.
Oszt' vót olan is, hogy
.
----- Kínos vége lett a V4-Japán csúcstalálkozónak Magyarország miatt?
.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/kinos-v4-japan-csucstalalkozo-magyarorszag.672115.html
------------------------------------
.
Komolyra fordítva a szót nem egy ismerősöm szeretne hozzájutni regisztráltan a járvány elleni vakcinához,, de senki nem tud semmit játszik az, aki minden pénteken elmondja a kormánytévében a mondóKÁJÁT, ezen kívül már ötödik VAKcina infója is köztudottá vált
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00ar5MK4f2UDv3jUQDv_H7nN74HwA%3A1615827482963&ei=GpJPYOKlOuOKlwT4wIzIAQ&q=Orb%C3%A1n+%C3%B6t%C3%B6dik+vakcina+inf%C3%B3&oq=Orb%C3%A1n+%C3%B6t%C3%B6dik+vakcina+inf%C3%B3&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAw6BwgjELADECc6BQgAEM0CUIKZAlio7QJglIUDaAFwAHgAgAGEAYgB4gySAQQxMi41mAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesgBAcABAQ&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjimo-54rLvAhVjxYUKHXggAxkQ4dUDCA0...
tudode
@tudode: ,
Befejező mondat!
.
Ezek szerint sokatmondó, és nem mond semmit a felcsúti nemzetvezető szinte minden szinten!
human
Kíváncsi leszek Shikari és Csizmás kommentjére a témában, mert ezt már nem lehet annyival elintézni, hogy ellenzéki riogatás. Végig erről beszélt az ellenzék. Cenzúra és félretájékoztatás történik a kormány részéről. Magyarul káosz van.
gina
Minden felelősséget másra háritani, ez OV nagy cselekedete, egy szemét gerinctelen veszélyes állat, meg kell állitani ezt a férget,,emberek ébresztő...
Pálinkás Pál
hol vannak a halottak?
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
mert jól látszik hogy jan 1.-től máig...nagyjából ugyanannyi a halott mint tavaly ilyenkor../még nem volt "járvány" /..és kevesebb mint 2019 ugyanezen időszakában...nos akkor valamelyik " szakértő virológus " magyarázza már el nekem...hol dúl a járvány...és miért halnak meg kevesebben ,mint 2 éve ?,, várom a kimerítő válaszokat!
human
@Pálinkás Pál: Az a baj, hogy Orbán a számok manipulálásával a vírusszkeptikusok táborát csak erősíti.
voltmárjobbis
A lakosságon múlik, hogy félrevezethő-e.
voltmárjobbis
"Totális cenzúra van. A kórházakban dolgozók nem nyilatkozhatnak,"
Miért fosnak szarnak az orvosok, ápolók, hogy nem nyilatkozhatnak? Megérdemlik a sorsukat. Nem tudnak kiállni a saját érdekeikért?
Málna
@zsupumi: Covid osztályra tették, nem covidosokkal teli szobába. Ez a menetrend, előbb teszt, utána a megfelelő osztály. Logikus, hogy egy esetleges fertőzöttet nem tesznek be nem covidos betegek közé.
Gazella
Nem gond szharkari hogy erőssen narancsos a kórház vezetése!!
Pálinkás Pál
@Málna: te büdös majom...beteszed a biztos fertőzők közé az új érkezőt? erre van normál helyen elkülönítő...nem berakom a fertőzőkhöz...eddig csak a vezérkarról gondoltam, de téged elnézve nektek is el kell tűnni kormányváltás után...
RonaGyuri
A nép az isten adta nép - mint pl. @Shikari: @Málna: - mely barom ezt szeretí!
ómió
De ki mondta, efftársak, hogy van elegendő oltóanyag!? Netán most ezt hazudjátok és összecsődítitek a "népet"? Egy kis káoszért semmi se drága?
Dr plágium
@Clavigo: Nem csak akarja, már oltogatja is...szombaton busszal hozták a székelyeket pfizert kaptak
:(
Málna
@Pálinkás Pál: Jaj, Palikám, miért nem gondolkozol egy kicsit?
Ez a büdös majom honnan jött? Általános iskola alsó tagozatban használtunk hasonlókat utoljára...:-)
Pálinkás Pál
@Málna: attól még igaz...próbáltam finom lenni.
Málna
@Pálinkás Pál: Nem finom voltál, hanem gyerekes.
Nem kovidosok közé teszik a betegeket, hanem a kovid osztályra (már ha van még ott hely). Nem mindegy...
nycs71
@Málna: zsupumi leveléből: "...majd egyenesen betettek egy covidosokkal teli szobába..."
Málna
@nycs71: Félreértette. Elég gyakori ez errefelé...
nycs71
@Málna: Lehet. De az is lehet, hogy nem. Az ő hozzátartozójáról van szó, ő beszélt az illetékesekkel, nem mi. Szerintem nem vagyunk abban a helyzetben, hogy kétségbe vonhassuk azt, amit leírt.
Clavigo
@Málna: Persze...Itt mindenki félrebeszél,,csak te születtél helikopternek.
verőce21
Ha itt akkora lenne a cenzúra, akkor már ennek a cikknek a címét sem lehetett volna leírni!
Málna
@nycs71: Szerintem meg aki egy picit is gondolkodik, az van abban a helyzetben, hogy kétségbe vonja ezeket a szavakat.
nycs71
@Málna: "Ha egy picit is gondolkodik". Úgy gondolod, hogy egy európai országban egy kórházban ilyesmi nem történhet? Én is így gondoltam az elmúlt évig. De tavaly ősszel a sógorom apja agyvérzéssel került kórházba 80+ évesen. Amikor bekerült nem volt COVID-os, de egy hét múlva már igen. Hogy kaphatta el, ha a COVID-osok külön osztályon vannak? Elkülönítőben? Vannak orvos rokonaim és ismerőseim (főleg a nejemnek) és azok alapján, amit tőlük hallottam, simán el tudom hinni azt, amiről zsupumi írt.
Aki Én
@nycs71: Ennek a némbernek mondhatod. Nem képes felfogni, hogy arról beszélünk, amit mondott valaki, nem arról, amit feltételezünk.
Nekem két ismerősömet tették töréssel covidosok közé.
Aki Én
@verőce21: Cenzúra márpedig van. Nem totális, mint mondjuk Koreában, de van. Itt a Propelleren is szelektálnak. És nem a beteg Durbincs féle hazugságokat. A közmédiáról nem is beszélve.
Ez sem azon múlik, hogy te a szerény képességeiddel felismered-e.
nycs71
@Aki Én: Lehet, hogy ez nem fér bele abba a képbe, amit kialakított magának arról, hogy mi az ami megtörténhet és mi az ami nem (merthogy például mégsem valamilyen afrikai országban vagyunk, hanem Európa közepén). Vannak dolgok, amiket az ember nagyon nem szívesen hisz el.
Málna
@nycs71: És covidosok közé tették be? Ugye, hogy nem? Ettől függetlenül elkaphatta egy másik betegtől vagy a személyzettől. Vagy már eleve fertőzötten került be. De azt, hogy frissen beszállított beteget az igazolt covidosokkal tesznek egy szobába, az teljes mértékben abszurd. Még akkor is lennének fenntartásaim, ha egy bennfentes mondaná. Nemhogy egy kommentelő.
verőce21
@Aki Én: (15:36) Te csak a saját szerény képességeidről nyilatkozzál, postás feri...!
nycs71
@Málna: Akiről én tudok, annál tudtommal sem a felesége, sem a fia, sem senki más nem tudta meg, hogy hová, kikhez került (karantén, meg ilyesmik) , úgyhogy elvileg bárhonnét megkaphatta (bár már az is gáz, hogy a kórházban fertőződjék meg egy beteg). De te azt mondod hogy azért nem hiszed ezt el, mert abszurd. Nem azért mert hiteltelennek ismered a beírót, nem azért, mert tudsz bármit konkrétumot is az ügyről, hanem azért mert ilyen nem létezhet. Én meg azt mondom, hogy amit az elmúlt hónapokban megtudtam, az alapján én már nem tartom abszurdnak ezt a lehetőséget sem. És ha valakinek személyes tapasztalatai vannak ("...A kérdésemre, hogy miért, a válasz az volt, hogy először vizsgálgatják és ha kiderül, hogy nem covidos , akkor majd elhelyezik a megfelelő osztályra..", "Nekem két ismerősömet tették töréssel covidosok közé") az azért bennfentesebb, mint te, vagy én (értsd: személyes tapasztalat, vagy nem a netről szerezte az infóit, hanem olyanoktól, akiket ismer annyira, hogy ha az ilyet mond neki, azt nem az ujjából szopta). Van ugyan matematikai esélye annak hogy neked van igazad, de inkább az lesz, amit írtam: ez nem fér bele abba a képbe, amit kialakítottál magadnak arról, hogy mi az ami megtörténhet és mi az ami nem. És még egyszer: "vannak dolgok, amiket az ember nagyon nem szívesen hisz el".
division
@Gazella: Te mint ápoló, ezzel a stílussal meg butaságokkal. Meg tudsz nevettetni olykor:-))
karma1
@Shikari: Te rendkivul egybites! Dezsy doktor GYorbol FIDESZES ! Na, akkor ki riogat kicsodat, te nagyon hulye?
karma1
@zsupumi: Oszinten kivanom a rokonodnak, hogy ne legyen semmi baja! Azert nem mindenki kapja meg me'g a covidosok kozt sem! Vigyazz Magadra, szeretteidre!
karma1
@Shikari: 06.02-re:L gratulalok! AKkor kezdheted rogton a fonokodon, a ciganybaron, aki a Liberalisok Nemzetkozi Szervezetenek volt az elnoke! ERTED? (Ketlem!) Maga volt a legfobb libsi! De a mostani kiralysagaba mar csak a az illiberalis komcsiszagat hozta at a beko"po"s egyetemi KISZ titkarsagabol
Dezsy doktor Gyor FIDESZES polgarmestere, es o mondja legeloszor, hogy szar van a palacsintaban es diktatura az orvostarsadalomban (is)
Málna
@nycs71: Annál jóval többről van szó, mint hogy én kialakítottam egy képet, amibe ez nem fér bele. Mondjuk inkább úgy, hogy a normalitásba, a józan észbe nem fér ez bele. Továbbá ha ez igaz lenne, már ezzel lenne tele a média. A beíró sem cáfolta a javításomat, viszont adott rá egy lájkot.
Az meg, hogy Aki Én mint mond, már rég nem számít. Rögeszmés, akit a gyűlölet vezérel, bármikor elferdíti a valóságot, ha érdeke úgy kívánja.
Szóval mondjuk úgy, hogy bizonyíték nélkül nem hiszek el olyat, ami hihetetlen.
Málna
@karma1: „Ha húszévesen nem vagy liberális, nincs szíved, ha negyvenévesen nem vagy konzervatív, nincs eszed”. /Churchill/
mzper x
Vajon kinek higgyek? A győri orvosi kamarának, vagy az Orbán-féle hurráoptimista sikerpropagandának.
Nem is tudom, a nap, mint nap frontvonalban lévőknek vagy Orbánnak, akinek papírja van róla, hogy hazudik?
Aki Én
@Málna: Tehát ha neked nem tetsző ember mondja, hogy zöld a fű, akkor az nem számít. Ha valaki olyat mond, ami neked nem tetszik, akkor elütöd azzal, hogy az nem igaz, és kész. Értem.
Te tényleg valami alternatív világban élsz. Olyan szinten nem veszel tudomást a tényekről, hogy az már veszélyes.

,,Mindegy, mennyit magyarázod egy Orbán-hívőnek, hogy Mészáros Lőrinc meg
lopás meg lerohadt egészségügy, ő hisz, neki nincs szüksége sem érvekre, sem
bizonyítékokra. Ez a hit lényege. Ők egyébként attól tudnak a legjobban
bepöccenni, ha az ember feltesz néhány ártatlan kérdést, amelyekkel rávilágít az
ellentmondásaikra.
A lényeg, hogy teljesen felesleges velük vitatkozni."
Clavigo
@Málna: @Shikari: Összejöhetnétek...Két ilyen elme... Együtt még Kósa Lajcsinál is okosabbak lennétek.
mzper x
@Aki Én: ma, 10:38

Dogma

1. Vallási: Megkérdőjelezhetetlen állítás, amit bizonyítás nélkül fogadnak el, és azt minden hívőnek be kell tartania, illetve el kell fogadnia mint feltétel nélküli igazságot. Kötelezően elfogadandó hittétel.
A dogmát nem kell bizonyítani, mert az egy ténynek tekintett kinyilatkoztatás

2. Átvitt értelemben: Kötelező erejű állítás; tudományosnak tekintett, de önkényes tétel, amelyet bizonyítás nélkül fogadnak el. Olyan tan vagy vélemény, amelyhez mereven ragaszkodnak, amelyet kötelező erejűnek tartanak, vagy bizonyítékok nélkül megváltoztathatatlannak hirdetnek.
Málna
@Aki Én: Már megint ferdítesz. Itt most a számomra amúgy is hiteltelen ember azt állította, hogy fű kék. Naná, hogy nem hiszem...
nycs71
@Málna: "a normalitásba, a józan észbe nem fér ez bele". Pontosabban abba, amit te vagy én normálisnak tartunk és természetesnek tartunk ebben az országban. Csak lehet, hogy az a világ, amit ismertünk, már annyira megváltozott, hogy már az is beleférhet a normalitásba, amit mi még abszurdnak gondolunk.
"Továbbá ha ez igaz lenne, már ezzel lenne tele a média". Talán. Viszont ez a cikk is arról szól, hogy cenzúra van. Azaz nem nyilatkozhatnak az egészségügyi dolgozók, és az ellátási rendszerben lévő zavarokat megpróbálják a háziorvosokra kenni.
Azt nem látom, hogy a lájkokat kik adják a hozzászólásokhoz (csak azt, hogy hányat). Ha zsupumi lájkolta a javításodat, akkor tényleg ő írhatta el és neked van igazad. Azt viszont fenntartom, hogy - azok alapján, amikről értesültem - az egészségügyben (is), eléggé megváltozhatott már a normalitás.
Aki Én
@Málna: ...te azt sem hiszed, hogy a fidesz lop.
Igen, erről beszéltem az előbb. Ez a hit.
Málna
@Aki Én: Soha nem mondtam ilyet, hogy nem hiszem. Látod, erről beszélek. Nehéz így beszélgetni valakivel, hogy ő mondja meg, hogy én mit hiszek.
Málna
@nycs71: Ez nem fér bele akkor sem a normalitásba. A cenzúrát meg hagyjuk már...Itt vagyunk egy ellenzéki portálon, mást sem olvasok, minthogy a kormányt szidják. Név nélkül is lehet ám nyilatkozni.
Az egészségügyben meg nyilván sok minden megváltozott, nem szakszerűen működik, dehát mégiscsak járvány van, vészhelyzet.
Aki Én
@Málna: Áááá, ilyet rólad nem hisz senki :)
Te mondtad egy egyértelmű esetnél. Konkrétan rákérdeztél mikor mutattam egy esetet, hogy ,,és ti ezt elhiszitek?" Ha hinnéd, nem rajonganál.
Nem veszem el ,,jó szokásod", hogy megmondod ki mit hisz, gondol, azt meghagyom neked. Én arra reagálok, amit mondasz.
Képtelenségnek tartom, hogy ha valaki látja, érti amit a kormány tesz, akkor rajongjon értük. Ezt csak félkegyelműek teszik.
Málna
@sgl: Fogalmam sincs, milyen gyűlöletről beszélsz. Azon kevesek közé tartozom itt, akik pont nem gyűlölködnek. Ellentétben például veled.
Málna
@Aki Én: Soha nem arra reagálsz, amit mondok, hanem arra, amit te gondolsz. Az a bizonyos egyértelmű eset - ha jól emlékszem - az Antal Nórás cikk volt. Egy álhír, amit bevettetek. Nagyon ciki volt...
Aki Én
@Málna: ...húúú, de értetlen vagy megint. Hetekkel ezelőtti korrupciós, lopás hír volt.
Antal Nórás hírről elmondtam a véleményem, azt sem értetted meg ezek szerint.
Látod most is arra reagáltál, amit te gondoltál, nem arra, amiről én beszélek. De arra elég ellentmondást nem tűrően.
Mindegy, erről is sokszor elmondtam már a véleményem.

,,Mindegy, mennyit magyarázod egy Orbán-hívőnek, hogy Mészáros Lőrinc meg
lopás meg lerohadt egészségügy, ő hisz, neki nincs szüksége sem érvekre, sem
bizonyítékokra. Ez a hit lényege. Ők egyébként attól tudnak a legjobban
bepöccenni, ha az ember feltesz néhány ártatlan kérdést, amelyekkel rávilágít az
ellentmondásaikra.
A lényeg, hogy teljesen felesleges velük vitatkozni."
tudode
Úgy tűnik a rezsimen kívül ebben az országban mindenki lop, csal, hazudik!
.
A címek mesélnek:
.
---- Hétfőtől kórházparancsnokok segítik a kórházak működését és az egészségügyi készlet védelmét
2020. március 28.
koronavirus.gov.hu/cikkek/hetfotol-korhazparancsnokok-segitik-korhazak-mukodeset-es-az-egeszsegugyi-keszlet-vedelmet
.----------------------------------------------------
.
---- Leváltották a kórházparancsnokok közel harmadát
2020. 08. 07
24.hu/belfold/2020/08/07/33-korhazparancsnok-levaltasa/
.
Szerencsétlen bakák pár hónap alatt át sem láthatták az eü. cuccot, és az eü. hierarhiáját, és máris utilaput kötöttek a bakaCSUKRA!!!
------------------------------------
.
--- Koronavírus - Benkő: ötvenegy kórházban katonák lettek a kórházparancsnokok

www.pharmindex-online.hu/hirek-cikkek/koronavirus-benko-otvenegy-korhazban-katonak-lettek-a-korhazparancsnokok
----------------------------------
.
.
----- Az országos kórházfőparancsnok beszámolója a Honvédelmi és Rendészeti Bizottságban
2020. április 16.
koronavirus.gov.hu/cikkek/az-orszagos-korhazfoparancsnok-beszamoloja-honvedelmi-es-rendeszeti-bizottsagban.
----------------------------
...
----- Megszavazták: Szeptembertől jönnek az iskolarendőrök
hvg.hu/itthon/20200703_iskolarendorok_parlament_szavazas_oktatas
---------------------------------
.
Ja nyeznyáju, janyez pofáju!
.
Értettem???
.
A virtuális főparancsnok pedig egy pár hónapig szolgálatg besorozott baka, aki nem töltötte szolgálati idejét tétlenűl
.
---- Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
-------------------------------
.
Talán még a II. vh alatt sem volt ilyan zűrzavar!
Málna
@Aki Én: Hozd ide a hírt a kommentemmel! Bocs, de mint írtam, nem adok a szavadra. De azért nincs harag, ugye?:-)
mzper x
@Málna: Ha nem gyűlölsz nem ismerted meg az összes érzést. Pedig Isten a saját képére teremtett minket.

Ezt isten mondja a zsidóknak, és mindenkinek: "Újholdaitokat és ünnepeiteket (karácsony, húsvét) gyűlöli lelkem; terhemre vannak, elfáradtam viselni. És ha kiterjesztitek kezeiteket, elrejtem szemeimet előletek; sőt ha megsokasítjátok is az imádságot, én meg nem hallgatom: vérrel rakva vannak kezeitek."

Szeretnéd, ha megtanítanálak gyűlölni? Na nem úgy, mint Orbán. Csak szépen. Szelíden. illedelmesen. Kulturáltan. Európai módon.
Málna
@mzper x: Neked már megint új neved van?
nycs71
@Málna: Nem totális cenzúráról van szó. Nem arról, hogy sehol nem lehet semmit leírni vagy mondani, ami bírálat. Ott nem lehet, ahol ennek súlya, következménye lehet. Azoknak nem lehet, akiknek helyzetükből, munkájukból adódóan - figyelhetnek a szavára. A hiteles forrásoknál. Itt a fórumon azt írhat mindenki persze, amit akar ez senkit nem érdekel, ez nem hiteles. Te is azt írtad, hogy csak akkor hiszel el ilyesmit, ha hiteles forrásból mondják.
És elsősorban nem én írom, hogy nincs szólásszabadság, hanem a győri orvosai kamara "Totális cenzúra van. A kórházakban dolgozók nem nyilatkozhatnak, nem mondhatnak véleményt, a különböző médiák saját érdekeik, pártállásuktól függően torzítva, egyoldalúan informálják önöket".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.