Az igéretük betartására kérik a döntéshozókat a szépségipari dolgozók, mert ők is kifogytak a tartalékokból – írja a Blikk.hu.

Tartalékaik végén a szépségipari dolgozók, petícióval fordulnak a kormányhozFoto: Pixabay.com

A kérés tulajdonképpen az, hogy ahogy ígérték, március 22.én tényleg kezdődjön meg az újranyitás – tudósított a Blikk.hu.

Több érvet is felhoznak a nyitás mellett, de mint mindenki, ők is kétségbe vannak esve, hisz a financiálisan nem bírják tovább a megadott időpontnál.

A 2020 évi korlátozások során, számos szépségipari szakember önkéntesen szüneteltette a tevékenységét, akár több hónapig is zárva tartott bízva a helyzet javulásában. Emiatt, sokunk tartalékai jelentősen elapadtak, a meglévő 2 hétnél hosszabb lezárást egyszerűen már nem bírunk el" 

A teljes petíciót itt érhetik el. De a lényeg így szól:

A jelen petícióban ismertetett indokaink alapján, kérjük tisztelettel az Operatív Törzset, hogy a szépségipari szolgáltatások 2021. március 22-én történő megnyitására tegyen javaslatot Magyarország Kormányának.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: Pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Csizmás Kond: Ne mond nekem, hogy a műkörmösök, stb. szegények:-))
voltmárjobbis
@division: ma 23:07 én meg sírok, hogy lehetsz ennyire hülye:
"Biztosan van saját fodrásza neki is meg a nejének is, ahogy hozzánk is jár egy." Írtad hülye gyerek, hogy házhoz megy hozzátok. Isten barma vagy
voltmárjobbis
@division: ma 23:07 Házhoz fodrászt rokkant hív. Ok. Rokkant vagy fizikailag, de úgy látom agyilag is.
Kertészt is hívsz, tehát nem tudsz kertészkedni. Miért nem költözöl panelba? Olyanba, ahol lift is van.
voltmárjobbis
@division: 23:07 A panelba kertész se kell!
division
@voltmárjobbis: Állj már le, te nyomorult faszkalap! Azt hiszed mindenki ráér napközben mint te, aki vagy nyugdíjas lehetsz, netalán végzel kettőkor a közmunkával? Tudod kik azok, akik embereket hívnak házhoz? Akik megtehetik. Agyalágyult barom. A házamat is nekem kellett volna felépítenem nem igaz, nem kőműveseket hívnom? Azt hiszem mégis tiltalak, nem vagyok egy ekkora retardált ökörre már kíváncsi a továbbiakban.
voltmárjobbis
@division: :*23:23 Nyugodj le, faszkalap. Te hogy érsz rá éjjel írogatni? Éjjeliőr vagy és nem végzed a munkádat, helyette a propellerre írogatsz unalmadban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.