Semmit nem vett ki a közösből, kivételesen szerencsés ember a Heves megyei Kompolt első embere. Legalábbis ő ezzel magyarázza a meggazdagodását.

Több tízmillió forintot nyert a lottón, ezért gazdagodott meg Kompolt polgármestere

Fotó: Pixabay

A Heves megyei, kétezer fős Kompolt polgármestere, Balázs Zoltán elmagyarázta a Blikknek, hogyan gazdagodott meg. 

A polgármestert már hosszú évek óta bírálják a helyiek feltűnően jó anyagi helyzete miatt. Balázs Zoltán a lapnak ezt úgy magyarázta meg, hogy egyszerűen csak gyakran nyer a lottón. 

A polgármester a Blikknek azt mondta, hogy soha egyetlen fillért nem vett ki a közösből, a támadások mögött pedig egy „minden fejlesztést támadó szűk kör” áll.

Az anyagi helyzetével kapcsolatban elmondta, hogy 400 ezer forintot keres havonta, és ugyan a régi Volkswagen-jét egy menő BMW-re cserélte, de eladott egy családi házat is, mostanában a szerencse is mellé állt – rendszeresen.

"A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem.”

- mondta a lapnak a polgármester.

Forrás: Blikk

Címlapkép: Pixabay 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A NAV-nál nyilván van tartva ki nyert nagyobb összeget. A falu jelentse fel és kiderül igazat mondott e.
nezelodo
Hallottam már olyanról, hogy a hirtelen nagyon meggazdagodott embereknél nagyon kelendő a megvásárolható nyertes, de még be nem váltott szerencsejáték szelvény, remek eszköz lehet a pénzmosásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.