Saját ügyetlenségük miatt sérülhettek meg a gyerekek egy, a 2019-es önkormányzati választás kampányhajrájában átadott XVI. kerületi játszótér csúszdáin.

Saját ügyetlenségük miatt sérülhettek meg a gyerekek a XVI. kerületi játszótéren – állítja a rendőrségi szakértő

Fotó: Google Street View

Ezt állapította meg az ügyben a Tényi István bejelentése alapján vizsgálódó rendőrség által felkért szakértő. A csúszdákon már az átadás napján több gyerek megsérült, köztük néhányan súlyosan. Volt, akinek a sípcsontja, másnak a foga tört ki – írta meg a 24.hu.

A lap értesülései szerint az ügyben eljárást indító rendőrség végül csak két sérült gyerek szülőjét kérdezte meg, de őket is csak azért, mert nagyon rámenősek voltak. Egyikük legalábbis azt mondta a 24.hu-nak, hogy valósággal rátukmálta magát a rendőrségre, és a másik meghallgatott szülőt is ő ajánlotta a figyelmükbe.

Forrás: 24.hu, 444

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: ismét okadatoltad, hogy nem csak szövegértési és értelmezési gondjaid vannak, de nagyon komoly értelmi fogyatékosságról is tanúságot teszel! =))
namihami
Ti mindannyian komoly tévedésben vagytok. Ki mondta nektek, hogy egy játszóteret feltétlenül a gyerekek részére és játszás céljára kell építeni? Pláne, hogy annak költségeiből is ugyanúgy kivehető a fideszesek által bevezetett ún. ""alkotmányos költség"". És, mint az is már gyakorlat, az ilyen beruházások (ha kisebb léptékben ugyan, de) szintén ""úszóvébézhetők"". Tehát a középszintű fideszfunkcionáriusoknak, akik nem juthatnak covid-szintű ""alkotmány"" közelébe, azért ílymódon mégis dobható koncnak számítanak. Élnek is vele. Ami a voksolási kedv erősítésére szolgál a megfelelő időkben és alkalmakkor.
RonaGyuri
@Shikari: akkor ne beszélj magadba!!! =))
RonaGyuri
@Shikari: te beszélgetni??? ahhoz te nem nagyon buta vagy, te csak marhaságokat kvartyogni tudsz azt sem sok értelemmel! =))
Aki Én
@Shikari: Tényleg nem pártfüggő. Nem is azért adja át 8-10 politikus, és a túlárazás sem őket gazdagítja.
Aki Én
@Shikari: ...pláne nem kapkodva, választások előtt pár nappal. Á, ez nem politika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.