Az évtized nagy átverése. A legnagyobb tolvaj Tarsoly gazdája, vagyis a grazi szökevény. Kedves Emberek! Képzeljétek el, hogy egy bank sok tízezer embert tönkretesz. Halálba, öngyilkosságba kergetve, szegénységre kárhoztatva sok-sok becsületes dolgos magyar embert. Ez biztosan kiveri a biztosítékot a társadalomban. Vagy mégsem? Nyilván reagálni kell a kormányzatnak. Meg is kell tennie kötelező jelleggel. De […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Aki Én: Nemcsak szelektív.amnéziájuk van, de időben kissé dezorientáltak is! Egyébként igazad adok Shikarinak! Ezt a mocskos hordát, akiknek a kormányzása idején a Quaestor botrány történt, valóban jó lenne begyűjteni, elszámoltatni a rágalmaikkal, hazudozásaikkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: igazad van tibim! arra ott van soros,brüsszel meg a ferkó! :)
Nessy
@Shikari: Eszem ágában sem volt ekkora szamárságot mondani! Én az esemény időpontját próbáltam pontosítani, hogy melyik kormány idején történt.
ómió
@Aki Én: Mi a gondod, bolsi fajgyökér? Már az elmegyógyászati kezeléseden túl!
Aki Én
@ómió: Gondoltam, hogy fingod nincs, megint csak hazudozol, te alávaló féreg, de azért kaptál egy esélyt, hogy bizonyítsd balfaszságod. Éltél is vele.
Nessy
@Aki Én: Ne fáraszd magad! Ha azt írod, hogy süt a nap, és valóban süt a nap, arra is csak a szokott szamárságait válaszolja!
ómió
@Aki Én: Szóval, bolsiék elmebetege, már azt se tudod, mi a gondod az elmebajodon felül? Szarkupacságodnak ilyen súlyos az agysorvadása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.