A friss Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, a Biontech alelnöke, a Pennsylvania Egyetem professzora a Hír TV-nek adott interjút.

Azoknak akik aggódnak a vakcinák példátlanul gyors előállítása miatt, Karikó elmondta:

hogy az évtizedek során a technológia fejlődött, így a kínai szakemberek által szekventált információt rögtön szét tudták küldeni.

Arra, is válaszolt, hogy szerinte mikorra fog visszaszorulni a járvány:

A járvány Amerikában nyárra, a világ más részein a nyár végére visszaszorulhat

- mondta a kutató.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Nyikhaj... minek szólalsz meg?? Nem más mint gyógyszer biznisz
tothjani
A Spanyolnátha 2 év alatt tűnt el, jó persze akkor vakcina sem volt és nem élt összesen 3 milliárd ember a Földön, de iszonyú pusztítást végzett !!
Nessy
@tothjani: Most ez felgyorsult. Hiszen egy vírus pár óra alatt eljut egyik kontinensről a másikra. Most egyszerre tudja támadni a lakosság nagy részét, több lehetősége van mutálódni, és tovább támadni.
mzper x
Egyre többször szólal meg. Nem lesz ennek jó vége.

Ráadásul az alig nézett Hír-Tv-n ad interjút, amit a UPC Direkt ki is akart venni a műsorkínálatából, csak nagy valószínűséggel politikai nyomásra mégsem tette. Mert nálunk sajtószabadság van. Ezt a Klubrádió esete is bizonyítja.
sgl
!!!
..
Egy tanulmány eredményei azt állapították meg, hogy a lassan sétáló emberek akár négyszer nagyobb eséllyel halnak bele a koronavírus-fertőzésbe, mint azok, akik gyorsan sétálnak.
Ez még akkor is igaz, ha a gyors sétáló túlsúllyal rendelkezik, ugyanis neki valószínűleg jobb az erőnléte, mint egy átlagos testsúlyú, lassú sétálónak — számolt be a Daily Mail.
...
!!!
gina
Le a kalappal a hölgy elött, csak nem tetszik ahogy benyal a fidesz patkányoknak,,gyorsan megtanulta a politikai elönyöket,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.