Összevesztek, lökdösődtek, a férfi mindenféle tárgyakat dobált a nő felé, majd nem sokkal később előkerült a 17 centis kés. Az ügyészség helyszínen készült fotókat hozott nyilvánosságra.

A 29 éves siófoki nő mellbe döfte az élettársát a 17 centis tőrkéssel, mert szidta a családját – fotók

Fotók: Ügyészség

A Somogy Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a 29 éves nővel szemben, aki egy veszekedés után mellkason szúrta az élettársát – olvasható az ügyészség honlapján.

A nő és élettársa között 2020 augusztusában Siófok környékén található lakásuk konyhájában szóváltás, majd dulakodás alakult ki azért, mert a sértett szidalmazta a vádlott családját. A veszekedés később az egyik szobában folytatódott, ahol a felek kölcsönösen lökdösték egymást, illetve a sértett különböző tárgyakat dobott a nő felé.

A veszekedés egy idő után elcsitult, ennek ellenére a vádlott hirtelen indulattól vezérelve a táskájából elővett egy 16,5 cm pengehosszúságú tőrkést, majd a nyári melegben felsőt nem viselő élettársához lépve, őt közepes erővel a mellkasa jobb oldalán megszúrta. A nő ezután rögtön lehiggadt, és párja segítségére sietett, majd amikor látta, hogy az általa okozott szúrt seb vérzik, értesítette a mentőket is.

A 29 éves siófoki nő mellbe döfte az élettársát a 17 centis tőrkéssel, mert szidta a családját – fotók

A férfinak a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett, mivel a szúrás a mellüreget nem nyitotta meg, azonban az elkövetés eszköze, a szúrás ereje és iránya miatt fennállt a reális lehetősége annak, hogy a vádlott közvetett életveszéllyel járó sérülést okozzon a férfinak.

A Somogy Megyei Főügyészség a büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő és megbánó vádlottal szemben – akinek a sértett is megbocsátott – büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban

felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Forrás: Ügyészség

Címlapkép: Ügyészség

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Hinnye be szíp röndözött lakás! Ami nem láccik a képekön a pályinkás butykos, mög a kannás bor!
CsipkeRózsa
Szerencse, hogy a férfi túlélte a késszúrást, különben nem tudott volna megbocsátani a nőnek.
mzper x
Úgy tűnik Siófokon sem arany az élet.
Mert hát ugye a Balaton is csak addig különleges, amíg csak ritkán jutsz le oda.
De ha ott élsz folyamatosan, akkor lehet, hogy egy idő után a hegyekbe vágysz.
Mátrafúred?

Tavasztól őszig Balatonfüred, ősztől tavaszik Mátrafüred?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.