Hamarosan vádat emelhetnek azzal a berettyóújfalui nővel és férfival szemben, akik a saját rokonukat bocsátották áruba bő egy évvel ezelőtt. A hajdú-bihari rendőrök tavaly februárban tudták meg, hogy két férfi is szexuálisan bántalmazott egy 13 éves lányt Furtán és Berettyóújfaluban.

Egy 41 éves nő, valamint egy 22 éves férfi szexuális kapcsolatot akart létesíteni a gyermekkorú lánnyal.

A rendőrség még 2020 februárjában értesült arról, hogy Furtán és Berettyóújfaluban egy 13 éves lányt két férfi szexuálisan bántalmazott. Később kihallgatták a két berettyóújfalui lakost, akiknek szexuális erőszak miatt kell felelniük – írja a police.hu.

A nyomozás során azonban a lány két rokona is a rendőrök látókörébe került.

A 41 éves nő, valamint a 22 éves férfi a két berettyóújfalui férfitól pénzt kért, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessenek a gyermekkorú lánnyal.

A 24.hu értesülése szerint a tini mostohaanyja, és féltestvére volt az, aki pénzt kért a két férfitól azért, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessenek a gyermekkorú hozzátartozójukkal.

A rendőrség július 21-én hajnalban egy összehangolt akcióban fogta el a lány két rokonát. 

L

Gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd az őrizetbe vétel után előterjesztést tettek letartóztatásukra, amit bíróság másnap el is rendelt.

A rendőrség emberkereskedelem gyanúja miatt indított nyomozást, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás: 24.hu, HVG

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Szerencsétlen gyerek ! Védeniük kellett volna , nem kiárusítani ?! A legsúlyosabb büntetést érdemelnék !
vacsi
A képen látszik egy bicikli, amin gyerekülés van. Ezek szerint ennek a nőnek van kisgyereke is? Vele mi van? Azért ez is megérne egy néhány szót!
simmering73
Döbbenet? Ilyen körökben? Ugyan kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.